Használt számítógépek Quad Core Xeon

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A középkategóriás Intel XEON Quad Core négymagos processzorokkal rendelkező munkaállomásokat munkához vagy játékhoz tervezték, ahol kiváló minőségű, nagy teljesítményű számítástechnikai gépre van szükség. Alkalmas szerver megoldásokhoz a 64 bites programok, amelyek nagyobb teljesítményt igényelnek, az Nvidia Quadro grafikai kártyákkal együtt ideálisak a grafikák, a videószerkesztés, az AutoCad 2D vagy a 3D számára a jobb Quadro kártyákhoz. Az Nvidia GT grafikai kártya ideális PC játékok játszásához.

Technológiák

Az újabb Xeon verziók, amelyek Nehalem technológián alapulnak (Core és széria). Gyakorlatilag ezek a Core i5 vagy inkább Core i7 processzorok, amelyek nagyobb L2 és L3 memóriával rendelkeznek a minőség javítására, mintaz integrált 3 csatornás DDR3 vezérlő és az ECC modulok támogatása.