Használt szerverek

Rendezés
Termékek száma az oldalon
ÁFA mentes ár szerinti szűrés
Az aktuális szekcióban 3 termék van
-

Dell PowerEdge R710 szerver

SRVDEL2UR710025

2U, 2x Intel Hexa Core Xeon E5645 2,4 GHz, 8 GB RAM, 2,5" HDD, keretek, meghajtás és előlap panel nélkül

Raktáron Utolsó 2 darab

Dell PowerEdge R630 szerver

SRVDEL1UR630001

Dell PowerEdge R630 1U szerver, 2x Intel Hexa Core Xeon E5-2620 v3 2,4 GHz, 32 GB RAM DDR4, front bezel, rack rail, HDD nélkül

Raktáron 3 db
Ingyenes szállítás

Ezen termék megrendelésével jogosult az egész rendelés ingyenes szállítására egész Magyarország területén.

Dell PowerEdge R720 szerver

SRVDEL2UR720006

2U, 2x Intel Octa Core Xeon E5-2680 2,7 GHz, 128 GB RAM, HDD keretek, meghajtás és előlap panel nélkül

Raktáron 4 db
Ingyenes szállítás

Ezen termék megrendelésével jogosult az egész rendelés ingyenes szállítására egész Magyarország területén.

Egy erős szervert szeretne, amely hosszútávon segíti munkáját? Nem akar túl sok pénzt költeni egy újra, de elfogadható áron jól jönne egy Dell szerver? Akkor jó helyen jár. Használt Dell PowerEdge szerverek adattárolók akár 37 hónapos garanciával A Rapotín-i üzletünkben várják Önt. Ezek használt szerverek, amelyek az első vevőtől való átvétel után, tesztelésen, tisztításon, beállításon esetleg kis javításon estek át. A remek ár / haszonérték arányának köszönhetően a használt szerverek egyre keresettebbek.

A használt Dell szerverek igazi értéke

A kész termék, egy használt szerver, de nemcsak a márka (gyártó), hanem a jelenlegi állapota is. Először is meg kell állapítani a használt számítástechnika kiskereskedőjétől, hogy a garancia milyen hosszú, hogyan intézi a reklamációt, és főleg hogyan viszonyul a garancia idő letelte utáni esetleges javításokhoz. Minőségi használt szervernek nem csak márkás termék számít, hanem olyan számítógép is, amely elegendő garanciával rendelkezik, amelyekről a használt számítógépek kiskereskedője gondoskodik a továbbiakban is.

Be lehet szerezni minőségi szervert értelmes áron?

Hol és mennyiért vegyünk használt szervert, ez látszólag összetett kérdés. Leegyszerűsítve 3 mód van, hogyan vegyünk használt gépet.

- A legolcsóbb lehetőség lakossági hirdetésben vagy aukciós portálokon, ahol egy "darab vasat" vásárol garancia nélkül, és nincs biztosítva a jövőbeli szerviz sem.

- A használt vagy refurbished technika beszerzésének másik módja a virtuális webáruházból való rendelés, ahol a használt technika kínálata széles. Mindazonáltal vigyázni kell, hogy ezeknek a forgalmazóknak nincs saját raktáruk, nincs tapasztalatuk, és nem fogják Önnel individuálisan intézni az esetleges technikai problémákat.

- Az utolsó csoport a használt számítástechnika igazi viszonteladója, akiknek saját raktáruk van, múltjuk van és valós garanciát nyújtanak. Általában az ár egy kicsit magasabb, de ha biztos akar lenni abban, hogy lesz kihez fordulnia a jövőben, ez a legjobb megoldás. Csak egy valódi kiskereskedőnek van elég tartalék alkatrésze és tapasztalata, hogy a jövőben gondoskodjon Önről. Tudatosítani kell, hogy a használt szerver vásárlásával nincs vége.

A kínálatunkban szereplő Dell PowerEdge szerverek Minecraft szerverekként is szolgálnak, amelyek a közelmúltban jelentősen fellendültek. Elsősorban a vállalatok és vállalatok számára készültek. Minecraft esetében megfelelőbb lenne a torony szerver, amelyet megtalál a szerver számítógépek részében, mint Dell Precision munkaállomást.

Termékek szűrése paraméterek szerint
Modell
Modell
Processzor
CPU típus
Processzorok száma
CPU magok száma
CPU frekvencia
CPU megjelölés
CPU (Benchmark) értékelése
Operációs memória
Operációs memóriája tárolókapacitása
Operációs memóriája típusa
Merevlemez
Szabad pozíciók száma a HDD-re
Szabad pozíciók típusa a HDD-re
Merevlemezek teljesen
Merevlemezek száma
Operációs rendszer
Operációs rendszer
Kiválasztott szűrők törlése