HP LaserJet Pro M402

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A HP LaserJet Pro M402 személyi nyomtató egy korszerű lézernyomtató, nagy sebességű és elismert HP minőséggel. Ez egy olyan modell, amelyet még újonnan is meg lehet vásárolni. A fejlett biztonsági és hálózati képességeinek köszönhetően jól illik egy olyan üzleti környezetbe, ahol nincs hangsúly fektetve a túlzott nyomtatási mennyiségre.

Részletesebb információkat erről az újabb modellről olvashat a HP LaserJet Pro M402 nyomtató recenziójában.

Automatikus bekapcsolás és kikapcsolás funkcióval beállíthatja, hogy hány órakor, és a hét melyik napján kapcsoljon be és ki a nyomtató automatikusan, így nem történik meg, hogy elfelejti pénteken kikapcsolni és fölöslegesen lesz az egész hétvégén bekapcsolva.

Kis méretének és modern kialakításának köszönhetően a HP LaserJet Pro M402 jól illik a munkaasztalra. Az egyszerű és világos működés érdekében van egy kis kijelzője, amelyet minden felhasználó értékelni fog. Ezután a hálózati kezelést a HP Web Jetadmin interfész segítségével végzi, amelyet a vállalati IT rendszergazdák ismernek. Az alkalmas beállítás után táblagépről és okostelefonról is nyomtathat, így ha szokott menet közben dolgozni, időt takaríthat meg azzal, hogy nem kell a számítógépet használnia.

A HP M402 szükségtelenül fejlett megoldás az Ön számára? Nézze meg az új, használt HP személyi nyomtatókat. Szüksége van a vállalatba egy erősebb berendezésre? Akkor vannak az Ön számára HP ipari nyomtatók, amelyek alkalmasak a kis- és középvállalkozások nyomtatási igényeinek kielégítésére.

Bővebben

Videó