HP LaserJet Pro M402

Rendezés
Termékek száma az oldalon
ÁFA mentes ár szerinti szűrés
Az aktuális szekcióban 1 termék van
-

HP LaserJet Pro M402DN nyomtató

TISHPPRO400002

automatikus duplex, hálózati kártya, használt festék, kábelezés

Raktáron > 50 db
  Konfigurál

A HP LaserJet Pro M402 személyi nyomtató egy korszerű lézernyomtató, nagy sebességű és elismert HP minőséggel. Ez egy olyan modell, amelyet még újonnan is meg lehet vásárolni. A fejlett biztonsági és hálózati képességeinek köszönhetően jól illik egy olyan üzleti környezetbe, ahol nincs hangsúly fektetve a túlzott nyomtatási mennyiségre.

Részletesebb információkat erről az újabb modellről olvashat a HP LaserJet Pro M402 nyomtató recenziójában.

Automatikus bekapcsolás és kikapcsolás funkcióval beállíthatja, hogy hány órakor, és a hét melyik napján kapcsoljon be és ki a nyomtató automatikusan, így nem történik meg, hogy elfelejti pénteken kikapcsolni és fölöslegesen lesz az egész hétvégén bekapcsolva.

Kis méretének és modern kialakításának köszönhetően a HP LaserJet Pro M402 jól illik a munkaasztalra. Az egyszerű és világos működés érdekében van egy kis kijelzője, amelyet minden felhasználó értékelni fog. Ezután a hálózati kezelést a HP Web Jetadmin interfész segítségével végzi, amelyet a vállalati IT rendszergazdák ismernek. Az alkalmas beállítás után táblagépről és okostelefonról is nyomtathat, így ha szokott menet közben dolgozni, időt takaríthat meg azzal, hogy nem kell a számítógépet használnia.

A HP M402 szükségtelenül fejlett megoldás az Ön számára? Nézze meg az új, használt HP személyi nyomtatókat. Szüksége van a vállalatba egy erősebb berendezésre? Akkor vannak az Ön számára HP ipari nyomtatók, amelyek alkalmasak a kis- és középvállalkozások nyomtatási igényeinek kielégítésére.

Bővebben

Videó
Termékek szűrése paraméterek szerint
Modell
Modell
Nyomtatás
Szkenner
Merevlemez
A nyomtató felbontása
A nyomtatás technológiája
A nyomtatás színei
Duplex (kétoldalas nyomtatás)
A nyomtatás formátuma
A nyomtatás gyorsasága
Az első oldal nyomtatása
Ajánlott havi terhelés
Felszerelés
Hálózati csatlakozás
Másodlagos adagoló
Az tinta/toner típusa
Operációs memóriája tárolókapacitása
Kiválasztott szűrők törlése