Márkás számítógépes berendezések bérlése

Bérlet – Technimax

Milyen alkalmakra

A használt számítógépes berendezések rendszeres nagykereskedelmi és kiskereskedelmi kínálatán, szervizelésén és támogatásán kívül laptopokat, számítógépeket és nyomtatókat is bérbe adunk a szavazóhelyiségekbe.

Milyen termékeket adunk bérbe

Csak használt márkás informatikai berendezéseket biztosítunk, amelyeket tesztelünk, tisztítunk és garantáltjuk a 100% -os funkcionalitást. A DELL és a HP (high-end) presztízs márkákra összpontosítunk. Kiterjedt informatikai tapasztalatainknak köszönhetően pontos statisztikáink vannak modelljeink hibaarányáról és megbízhatóságáról. A fentiekkel kapcsolatban csak gondosan választjuk ki a legmegfelelőbb árat. Ha a bérleti időszak alatt probléma merül fel, a „problémás“ darabot azonnal cseréljük. A mottónk: „Nincsenek bonyolult javítások bizonytalan eredménnyel, inkább kicseréljük egy másik darabra“. Csak így tudjuk garantálni, hogy a hiba nem fog ismétlődni.

További szolgáltatások a bérbeadásnál

5 és több darab laptop vagy és egyéb számítógépes berendezések bérlésekor, egy másik (tartalék) darabot adunk INGYEN. Ezért ha a használat során problémát tapasztal a bérelt berendezésekkel, akkor egyszerűen a „problémát“ a „tartalékra“ kell kicserélni. Tehát biztos lehet abban, hogy a kölcsönzött berendezéseket a lehető legteljesebb mértékben kihasználhatja anélkül, hogy aggódnia kellene a leállások és az esetleges komplikációk miatt.

A bérelt eszközök tartalmazzák azokat a kiegészítőket is, amelyek garantálják a teljes használatot. A laptopok tápegységgel és kábellel, a számítógépek LCD monitorral, HU billentyűzettel, egérrel, táp- és adatkábellel, a nyomataatók tonerrel, táp- és adatkábelekkel, a munkaállomások tápkábellel, HU billentyűzettel és egérrel rendelkeznek.

Ez hogyan működik a gyakorlatban

A tőlünk bérelt HW-t, amelyet szabványos feltételek mellett kap, elég bekapcsolni és használni. A funkciók és az előre telepített operációs rendszer, beleértve az telepítőprogramokat is, tesztelve vannak. Az eszköz bérlése és visszajuttatása után ellenőrizzük annak állapotát és eltávolítjuk az összes adatot a merevlemezről. Egy másik bérlő vagy tulajdonos ismét tiszta telepítést kap az Ön adatai nélkül.

A választások céljából számítógépeket adunk bérbe közvetlenül az önkormányzatoknak és azoknak a vállalatoknak, amelyek azt forgalmazzák, és szolgáltatásokat, és szervizt adnak hozzá.

A bérelhető technika raktáron van. Ebben az esetben azt jelenti, hogy az áruk ténylegesen birtokunkban vannak, raktáron Rapotínban, és készen állnak a szállításra. Készen állunk arra, hogy két munkanapon belül szállítsuk ezet az árut a megadott helyre.

Szolgáltatásaink közé tartozik a telefonos támogatás és a kijelölt címre történő szállítás egy meghatározott határidőn belül, hogy elegendő idő álljon rendelkezésre a technika elhelyezéséhez és mindent nyugodtan előkészíteni.

Ha speciális igényei vagy javaslataink vannak a szolgáltatások javítására és optimalizálására, kérjük, hívjon minket. Együtt találunk mindkét fél számára járható utat.