Rólunk

Mi a célunk

Olyan kis- és középvállalkozásokat szeretnénk biztosítani, amelyek nem rendelkeznek elegendő finanszírozással a nagyvállalatokkal szemben, hogy a legmodernebb felszereléseket és szolgáltatásokat biztosítsák, ahogyan azokat a multinacionális versenytársaik is teszik.

3 pillér a mi filozófiánk

  1. A használt IT már nemcsak „piszkos bazar“. Másképp csináljuk!
  2. Az új minősége és szervize, a használt ára.
  3. A kis- és középvállalkozások számára a legjobb termékek és a legmagasabb szintű szolgáltatások.

Hol és mit talál nálunk

Termékválasztékunkban csak a használt számítógépek, laptopok, monitorok, szerverek, táblegépek és Dell projektorok legmagasabb sorozatát találja. Ezen kívül a HP LaserJet Professional nyomtatósorozatot. De a legerősebb oldalunk a legjobb kiszolgálás, szolgáltatás és támogatás.

Cégünk székhelye Rapotínban található, ahol az áruk megtekinthetők, tesztelhetők vagy megvásárolhatók.

Kik vagyunk és hogyan kezdődött

Technimax s.r.o. 2003-ban alakult meg egy 1997 óta kereskedelmi tevékenységet folytató magánvállalkozásból ( vállakozás jogi formája). Ez idő alatt a használt eszközök nagyon fontos forgalmazója lett. Tevékenységünk nagy része a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában és Magyarországon a számítógépes berendezések kiskereskedőinek szánt nagykereskedelmi ellátásra összpontosít. Azonban a végfelhasználóknak történő értékesítés magától értetődő, különösen a B2B szegmensben.

Jindřich Ropek

Jindřich Ropek

Vállaltunkban egy nagyszerű csapatot vezetek, akikkel együtt megpróbálunk elő osztályú szolgáltatást és kiváló ügyfélszolgálatot nyújtani. Hosszú távú projekteket tervezek annak érdekében, hogy egyre jobb minőségű termékeket és széleskörűbb szolgáltatásokat biztosítsunk Önnek elfogadtható áron. Én magam programozom a webáruházat és fejlesztem az termékek feldolgozásának belső rendszerét és folyamatát. Mindezt azzal a céllal, hogy olyan árukat és szolgáltatásokat kínáljunk Önnek, amelyeket máshol nem talál.

Bővebben Jindrichről
Jakub Seidl

Jakub Seidl

Megrendeléseiket igyekszem a lehető leggyorsabban és hiba nélkül feldolgozni. A megfelelő termék kiválasztásával kapcsolatban szívesen adok tanácsot Önnek telefonon vagy e-mailben. Ha kérdése van, kérem ne habozzon és bátran forduljon hozzám, szívesen segítek.

Bővebben Kuboról
Ondřej Nawrat

Ondřej Nawrat

Értékes információkkal szolgálok az Önöknek videók, cikkek és hírek formájában. Új termékeket helyezek a webáruház kínálatába, és kollégáim dokumentumai alapján leírásokat, fényképeket és egyéb dokumentumokat készítek, amelyek rengeteg információval szolgálnak a megvásárlásra kínált termékekről. Szívesen tanácsot adok Önöknek a weboldalunkon található chat ablakban.

Bővebben Ondroról
Jakub Neužil

Jakub Neužil

Nap mint nap dolgozom azon, hogy vásárlóink a notebookot vagy a számítógépet tökéletes állapotban kapják meg. A legtöbb ember nem is sejti, mennyire teljes körű az ellenőrzés és a termékek eladásra történő előkészítése. De biztos vagyok benne, hogy van értelme. Egy egyszerű szabályt követek: nem fogok eladni olyan terméket, amit nem én sem vásárolnék meg.

Bővebben Kuboról
Filip Minařík

Filip Minařík

Naponta több tucat laptop és számítógép megy át a kezemen, amelyeket tesztelek, tisztítok és javítok. Amikor nagy mennyiségű ugyanolyan gép érkezik és ugyanazt a folymatot végzem körbe-körbe, a munka könnyen rutinná válhat. Szerencsére mindig kapcsolatba lépek a kollégákkal, akik munkájukkal emlékeztetnek arra, hogy minden gépnek más-más tulajdonosa lesz, így a minden egyes termékre fordított idő nem felesleges.

Bővebben Filipről
Michal Bureš

Michal Bureš

A nyomtatók és monitorok szakembere vagyok, amelyeket teszteltek és tisztítok. A technológia minőségével kapcsolatban szigorú elvárásaim vannak, ezért gyakran kerülnek „megsemmisítés” címkével ellátott termékek az asztalra. Néha sajnálom a kidobott termékeket. Másrészt megértem az ügyfelek igényeit - ha magam vásárolnék LCD-monitort, szintén hibás pixelek és színtorzítás nélküli éles képet várnék el. A nyomtatóknál nemcsak a funkcionalitást, hanem a fogyóeszközök állapotára is figyelmet fordítok. Azok a nyomtatók, amelyeket én tesztelek, meghibásodás nélkül évekig műküdnek.

Bővebben Michalról
Ladislav Janasz

Ladislav Janasz

Évek óta a Technimax külső munkatársa vagyok. Ha szükség van bármilyen kézműves munkára, én mindig kéznél vagyok. Együttműködésünk tovább bővül, és új ügyfelekkel találkozom Önökkel, vásárlókkal is, amikor laptopokat és nyomtatókat bérelnek a választási időszakban. Örülök a pozitív visszajelzésnek, amelyet Ön erre a szolgáltatásra adott. Bár a személyes megközelítés nehéz, de az Önök elégedettségéhez vezet, és ez a fontos.

Bővebben Láďoról
Vladimír Skoumal

Vladimír Skoumal

Én irányítom az árubeszerzést, és igyekszem a számítógépes berendezések változatos választékát biztosítani, hogy minden ügyfél kiválaszthassa, mire van szüksége a munkájához. Új beszállítókat és lehetőségeket keresek, hogy a legjobb A+ minőségű árukat nyújthassam Önnek.

Bővebben Vláďoról
Petr Foltýn

Petr Foltýn

Én vagyok az utolsó személy, akin keresztül a megrendelt áru áthalad. Minden felszerelést megvizsgálok, mielőtt elszállítanánk, majd alaposan becsomagolom és átadom a futárszolgálatnak szállításra.

Bővebben Peterről
Filip Matouš

Filip Matouš

Munkám kereskedelmi tevékenységekből áll. Gondoskodom a meglévő ügyfelekről, és megpróbálok új lehetőségeket találni. Kérésre készítek árajánlatot vagy egyedi ajánlatot.

Bővebben Filipről