Dell szervere számítógépek

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 690 0477 telefonszámon vagy az info@technimax.hu e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

Szervert keres, de az olcsóbb tower kivitelezésű számítógépek jobban megfelelnek az Ön igényeinek. Akkor a Dell Precision használt számítógépei pont az Ön számára készültek. Az alábbi modellek elegendő energiát biztosítanak a szerver működéséhez - az igényektől és a költségvetéstől függően. Ezek a Dell szerver számítógépek felújításra kerültek, ez azt jelenti, hogy használt számítógépek, amelyek átestek azon, hogy az első vásárlótól visszakerültek, aztán tesztelésen, tisztításon, beállításon és esetleg kisebb javításon mentek keresztül.

Most már megvásárolhatja a használt szerver számítógépeket olcsóbban és kétségek nélkül. Ezek olyan kiváló minőségű Dell gépek, amelyekben annyira bízunk, hogy 13 hónapos garanciát adunk, 49 hónapra történő meghosszabbítás lehetőségével. Ezenkívül a konfigurációban további bővítményeket és kiegészítőket is választhat, amelyekkel testre szabhatja a terméket az Ön igényeinek megfelelően.

Miért vásároljunk egy használt szerver számítógépet?

Egy erőteljes munkaállomás probléma nélkül megfelel a hagyományos Dell PowerEdge szerverek helyett, de mindig attól függ, hogy mely szolgáltatásokat tervezi a szerveren üzemeltetni. Egyesek nagyszámú számítástechnikai teljesítményt igényelnek több Intel Xeon Hexa Core processzort, mások gyors RAM memóriát, gyors meghajtót nagy memóriája, stb. Ezért kínálunk több modellt különböző konfigurációkban és árkategóriákban, így a lehető legpontosabban választhat.

Ezek a Dell Precision szerver számítógépek leginkább kis- és középvállalkozásokban használhatók. A teljesítményük elegendő, és a felhasználás módja csak Öntől függ. Az alacsonyabb beszerzési árnak köszönhetően az új felhasználóknak és vállalatnak ia alkalmasak, amelyek még nem rendelkeznek tapasztalattal a klasszikus rack szerverrel.