Viszonteladói támogatás

Viszonteladói támogatás – Technimax

Miért segítünk Önnek

Vállalati stratégiánkkal összhangban, néhány évvel ezelőtt úgy döntöttünk, hogy befektetéseinket kulcsfontosságú ügyfeleink, azaz a hűséges kereskedők támogatására fektettük be. A kapcsolatok kiépítésének és a támogatás fejlesztésének részeként számos eszközt biztosítunk e szervezetek munkájának megkönnyítésére, egyszerűsítésére és hatásosabbá tételére. Ha Ön regisztrált nálunk, vagy szeretne regisztrálni, kérjük, vegye figyelembe, hogy számos eszközt talál a végfelhasználói értékesítés támogatására. Ezek nem csak normál funkciók, hanem egyéni eljárások, amelyekhez közös utat keresünk. Nem állunk ellen az új megoldásoknak, a nem szabványos információs és értékesítési csatornáknak, sem az együttműködés javítására irányuló javaslatoknak. A tervek mindegyike kihívást jelent számunkra.

Üzleti támogatásunk alapja

Bizományi értékesítés

Ha klasszikus boltot, szolgáltatást, bemutatótermet vagy egyéb olyan helyiségeket üzemeltet, ahol az ügyfelek hozzáférhetnek, akkor az árut bizományi eladásra kínáljuk. Semmi sem meggyőzőbb a végfelhasználónak, mint a fizikai érintkezésaz áruval.

XML feed

Ha webáruházat üzemeltet, nem szükséges manuálisan megadni az adatokat a tételekben, elegendő az adat importálása a feeedből, és a webáruházban kínált ajánlata el van intézve. A feed végrehajtására vonatkozó utasítás és a rendelkezésre álló információk listája itt található. Az összes anyag azonban csak a kereskedői programban regisztrált partnerek számára elérhető.

Szórólapok és katalógusok

Ha egy klasszikus boltot, szolgáltatást, bemutatótermet vagy egyéb olyan helyiségeket üzemeltet, ahol az ügyfelek hozzáférhetnek, akkor szórĺapkat adhatunk naprakész információkkal a kiválasztott formátumban. Ehhez a bejelentkezést követően PDF-katalógusokat és szórólapokat készíthet a kiválasztott árukkal, testreszabott fejlécekkel és testreszabható pótdíjakkal. A webáruházból történő másolás során a szállítói hivatkozások törlésére már nem kell időt pazarolnia.

Ajánlatok és foglalások

Amint regisztrált és bejelentkezett viszonteladóként, hozzáférést biztosít a webhelyünkön elérhető bővített opciókhoz, beleértve az ajánlatokat és a foglalásokat. Az ajánlatokkal azonnal termékkínálatunkból létrehozhat egy ajánlatot a hozzáadott árrésszel és a logójával a termékpalettánkból, amely PDF formátumban, valamint meghatározott végfelhasználói információk alapján generálható. Amikor az ügyfél megerősíti ajánlatát, könnyen megtalálhatja azt a mentett ajánlatok listájában, és megrendelheti. A fenntartásoknak köszönhetően egyszerűen ezeket a tételeket foglalhatja le, hogy ne vásárolják fel Ön előtt.

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az egyedi támogatási lehetőségekért. Biztosak vagyunk benne, hogy találunk közös utat.

Ha érdeklik a regisztrált kereskedők támogatásának alappillérei, olvassa el a márkakereskedési programunkat, amely nemcsak érdekesebb árakat tartalmaz, hanem mindenekelőtt sokkal magasabb szintű szolgáltatást.

Elragadtatták a kereskedői programunk szolgáltatásai? Ön informatikai cég? Lépjen be a programunkba.