Viszonteladói támogatás

Viszonteladói támogatás – Technimax

Miért segítünk Önnek

Vállalati stratégiánkkal összhangban, néhány évvel ezelőtt úgy döntöttünk, hogy befektetéseinket kulcsfontosságú ügyfeleink, azaz a hűséges kereskedők támogatására fektettük be. A kapcsolatok kiépítésének és a támogatás fejlesztésének részeként számos eszközt biztosítunk e szervezetek munkájának megkönnyítésére, egyszerűsítésére és hatásosabbá tételére. Ha Ön regisztrált nálunk, vagy szeretne regisztrálni, kérjük, vegye figyelembe, hogy számos eszközt talál a végfelhasználói értékesítés támogatására. Ezek nem csak normál funkciók, hanem egyéni eljárások, amelyekhez közös utat keresünk. Nem állunk ellen az új megoldásoknak, a nem szabványos információs és értékesítési csatornáknak, sem az együttműködés javítására irányuló javaslatoknak. A tervek mindegyike kihívást jelent számunkra.

Üzleti támogatásunk alapja

XML feed

Ha webáruházat üzemeltet, nem szükséges manuálisan megadni az adatokat a tételekben, elegendő az adat importálása a feeedből, és a webáruházban kínált ajánlata el van intézve. A feed végrehajtására vonatkozó utasítás és a rendelkezésre álló információk listája itt található. Az összes anyag azonban csak a kereskedői programban regisztrált partnerek számára elérhető.

Szórólapok és katalógusok

Ha egy klasszikus boltot, szolgáltatást, bemutatótermet vagy egyéb olyan helyiségeket üzemeltet, ahol az ügyfelek hozzáférhetnek, akkor szórĺapkat adhatunk naprakész információkkal a kiválasztott formátumban. Ehhez a bejelentkezést követően PDF-katalógusokat és szórólapokat készíthet a kiválasztott árukkal, testreszabott fejlécekkel és testreszabható pótdíjakkal. A webáruházból történő másolás során a szállítói hivatkozások törlésére már nem kell időt pazarolnia.

Ajánlatok és foglalások

Amint regisztrált és bejelentkezett viszonteladóként, hozzáférést biztosít a webhelyünkön elérhető bővített opciókhoz, beleértve az ajánlatokat és a foglalásokat. Az ajánlatokkal azonnal termékkínálatunkból létrehozhat egy ajánlatot a hozzáadott árrésszel és a logójával a termékpalettánkból, amely PDF formátumban, valamint meghatározott végfelhasználói információk alapján generálható. Amikor az ügyfél megerősíti ajánlatát, könnyen megtalálhatja azt a mentett ajánlatok listájában, és megrendelheti. A fenntartásoknak köszönhetően egyszerűen ezeket a tételeket foglalhatja le, hogy ne vásárolják fel Ön előtt.

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az egyedi támogatási lehetőségekért. Biztosak vagyunk benne, hogy találunk közös utat.

Ha érdeklik a regisztrált kereskedők támogatásának alappillérei, olvassa el a márkakereskedési programunkat, amely nemcsak érdekesebb árakat tartalmaz, hanem mindenekelőtt sokkal magasabb szintű szolgáltatást.

Elragadtatták a kereskedői programunk szolgáltatásai? Ön informatikai cég? Lépjen be a programunkba.