Zebra GX420

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Zebra GX420 etikett nyomtató kettő kivitelezésben és több választható kiegészítővel kapható. A GX420D modell lehetővé teszi a közvetlen hőnyomtatást, tehát Direct thermal, ezért van D betűvel megjelölve a számjegyek után. Így elég a nyomtatóba termál etikett tekercset helyezni és semmilyen más kellékre nincs szükség. A másik modell a GX420T termál transzfer nyomtatóval, aminek segítségével a színanyagok a szalagról az etikettre kerülnek. Minkét Zebra GX420 modellnél van lehetőség a flash memória bővítésére, ethernet kapcsolatra a hálózaton történő munkához, WiFi, Bluetooth, címkeelválasztó, vágó egység stb. A vásárlás előtt bizonyosodjon meg arról, hogy az Ön által megvásárolt modell mely bővítési opciókkal rendelkezik.

Videó