Zebra ZD500

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A felújított Zebra ZD500 nyomtató gyors és kényelmes nyomtatást biztosít akár 104 mm széles címkékhez is. Kis méretének köszönhetően könnyedén elhelyezheti az irodában, raktárban és üzlethelyiségekben, röviden, bárhová, ahol szüksége van rá, így nem kell nagy központi nyomtatóhoz mennie. Kompakt mérete ellenére a Zebra ZD500 támogatja a címkék közvetlen termális nyomtatást, valamint a TTR szalagokon keresztül történő termotranszferes nyomtatást. Nyomtathat közvetlenül USB-n keresztül vagy hálózaton keresztül is. A nyomtató tartalmazza a Link-OS rendszert és a kijelzővel ellátott vezérlőpultnak köszönhetően csatlakoztatott számítógép nélkül is beállíthatja.

Olcsón szeretne nyomtatni a vonalkódcímkéket vagy a szállítóknak címkenyomtatásra? Ezt és még sok mást a felújított Zebra ZD500 nyomtató lehetővé tesz.