Zebra ZM400

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Zebra ZM400 egy nagy teljesítményű, nagy felbontású címke- és vonalkódnyomtató. Különösen alkalmas nagyobb műveletekhez, ahol sok címkét kell nyomtatni nagy tételben.

A Zebra ZM400 támogatja mind a termikus, mind a direkt termál és termál transzferes nyomtatást, az Ön preferenciáitól és beállításaitól függően. Az adott konfigurációtól függően a nyomtatási felbontás 203, 300 vagy akár 600 dpi is lehet, ami az ilyen típusú nyomtatók esetében nagyon magas. Az eszköz USB-n, LPT-n vagy a hálózathoz klasszikus RJ-45-ön keresztül csatlakoztatható. Az alapvető beállítások közvetlenül a nyomtatón is elvégezhetők a kijelzővel ellátott kezelőpanelen keresztül.

Ha nagy teljesítményű nyomtatóra van szüksége igényes műveletekhez, a Zebra ZM400 az Ön számára készült. További címke- és vonalkódnyomtató eszközökért tekintse meg használt nyomtatók részlegünket.