Zebra ZT420

Rendezés
Termékek száma az oldalon
ÁFA mentes ár szerinti szűrés
Az aktuális szekcióban 1 termék van
-

Zebra ZT420 etikett nyomtató

TISZBZT420002

termál transzfer és termál nyomtatás, 203 dpi, USB, RS232, LAN, peel, rewind, kábelezés

Raktáron Utolsó 2 darab
  Konfigurál
Ingyenes szállítás

Ezen termék megrendelésével jogosult az egész rendelés ingyenes szállítására egész Magyarország területén.

A Zebra ZT420 nyomtató gyors és pontos vonalkódnyomtatást biztosít címkékre és etikettekre. Sokféle címke kapható tekercseken, így nem csak méretben, hanem anyagában is pontosan az Önnek megfelelő címkét választhatja ki.

A Zebra ZT420 készüléket igényes környezetbe tervezték, ahol könnyedén fedezi a nyomtatási igényeket. Mind a termál transzferes, mind a direkt termál nyomtatás támogatott 203 vagy 300 dpi felbontással. A nyomtató hálózatba kapcsolható és távolról is nyomtathat. Opcionális modulok is rendelkezésre állnak, mint például egy címke vágó a könnyű végtelenített tekercses munkához, ha minden egyes címke különböző hosszúságú, valamint egy címke leválasztó és egy visszacsévélő. A közvetlenül a nyomtatón található kijelzővel ellátott kezelőpanel a könnyű kezelhetőség érdekében még PC csatlakoztatása nélkül is használható.

A Zebra ZT420 egy igazán szilárd és robusztus nyomtató, amelyre a címkék és vonalkódok nyomtatásakor számíthat. Más Zebra nyomtató modelleket is talál a használt nyomtatók részlegünkben.

Termékek szűrése paraméterek szerint
Modell
Modell
Nyomtatás
A nyomtató felbontása
A nyomtatás technológiája
A nyomtatás formátuma
Felszerelés
Hálózati csatlakozás
Kiválasztott szűrők törlése