Zebra ZT420

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Zebra ZT420 nyomtató gyors és pontos vonalkódnyomtatást biztosít címkékre és etikettekre. Sokféle címke kapható tekercseken, így nem csak méretben, hanem anyagában is pontosan az Önnek megfelelő címkét választhatja ki.

A Zebra ZT420 készüléket igényes környezetbe tervezték, ahol könnyedén fedezi a nyomtatási igényeket. Mind a termál transzferes, mind a direkt termál nyomtatás támogatott 203 vagy 300 dpi felbontással. A nyomtató hálózatba kapcsolható és távolról is nyomtathat. Opcionális modulok is rendelkezésre állnak, mint például egy címke vágó a könnyű végtelenített tekercses munkához, ha minden egyes címke különböző hosszúságú, valamint egy címke leválasztó és egy visszacsévélő. A közvetlenül a nyomtatón található kijelzővel ellátott kezelőpanel a könnyű kezelhetőség érdekében még PC csatlakoztatása nélkül is használható.

A Zebra ZT420 egy igazán szilárd és robusztus nyomtató, amelyre a címkék és vonalkódok nyomtatásakor számíthat. Más Zebra nyomtató modelleket is talál a használt nyomtatók részlegünkben.