Magasabb osztály az Önök elképzelése szerint – Dell Latitude E6440

Magasabb osztály az Önök elképzelése szerint – Dell Latitude E6440

Próbáljon meg elképzelni egy magasabb osztályú, márkás laptopot, amely meglehetősen konzervatív dizájnnal rendelkezik, és amelyet cégi ügyfelek számára szántak. Gondoljon az alvázra, a kijelzőre, a billentyűzetre, az alkatrészekre… Hogyan néz ki az ötlete? Tartsd szem előtt, nézzük meg a Dell Latitude E6440 készüléket – meglátjuk, mennyire felel meg ez a 14 hüvelykes gép az elvárásainak.

Új dizájn

Dell Latitude E6440

Jelentősen átalakított Dell Latitude E6440

Nálunk a Technimaxnban naponta tucatnyi Dell Latitude 20 és 30 sorozatú üzleti laptopal találkozunk. A sorozat mind a nyolc modellje alapvetően megegyezik, így a negyven E6440 érkezése nem hagyott minket hűvösen. Bár egy közelebbi vizsgálat után megtaláljuk az előző sorozat bevált elemeit, első pillantásra a változások alapvetőnek tűnnek. Azonnal lenyűgözi az ezüst alumínium fedél, amely következetes megjelenést kölcsönöz a zárt laptopnak, és úgy tűnik, hogy elvesznek a fém sarok sarkai és szélei. Közvetlenül a fedél kinyitása után azonban azt tapasztaljuk, hogy a kerete megmaradt, csak egy szilárd ezüst réteggel hatásosabban lett álcázva.

Lekicsinyített alváz

Dell Latitude E6440

Kisebb alváz, miközben megtartja a 14" átlót

Egy érdekesebb eredmény várt ránk, amikor az új Latitude E6440-et közvetlenül az elődjéhez, a Latitude E6430-hez helyeztük. Nem csak a fedél felületének és lekerekítése változott, hanem az egész ház, azaz annak fizikai méretei. Bár 14 "-es kijelzővel rendelkezik, az egészet az előző generáció hozzávetőlegesen 13 hüvelyk méretű modelljéhez igazították – lényegében az E6430S speciális kiadásaként.

Az elemek elrendezése

Dell Latitude E6440

Kismértékű változtatások a kezelőszervekben

A csökkentés szűkebb képkockákat hozott a kijelző és a billentyűzet körül. Ennek eredményeként a billentyűzet körüli elemeket át kellett rendezni – értesítő diódák, hangerőszabályzó gombok, ujjlenyomat-olvasó és még sok más. Az új elrendezés hasonló a korábbi 12,5 hüvelykes modellekhez hasonlóhoz, tehát ez nem nagy ügy. A kevésbé feltűnő fémkeretezésnek köszönhetően a nyitott gép tompább megjelenést kölcsönöz, a kijelzőre való pilantáskor nem zavar semmilyen kiemelkedő elem, talán csak a klasszikus Dell króm logó.

Mechanikai feldolgozás

Dell Latitude E6440

Tömör fémszerkezet

Az előző generációhoz hasonlóan a Latitude E6440 csúcskategóriás cégi laptop-sorozatból származik, kiváló minőségű kivitelezéssel és prémium anyagokkal. Ezért nem találunk lepattant műanyagot vagy repedt csuklópántot. A laptop értéke látható és kézzelfogható. És a legjobb az egészben, hogy a gépeket hosszú munka alatt sem veszi észre – a megbízható egész napos működés olyan funkció, amely lehetővé teszi a munkájára való összpontosítást, anélkül, hogy a hardverrel foglalkozna.

Csatlakoztatási lehetőségek

Dell Latitude E6440

A Dell E-family dokkolóállomásáva lvaló kompatibilitás

Amikor elképzelte, milyen lesz a laptopja, figyelembe vette a csatlakoztatha­tóságát? Úgy gondolom, hogy az idősebb iskolák egy része továbbra is reménykednek egy korszerű, kiváló minőségű és megfizethető COM-porttal rendelkező gépben, de sajnos az E6440 nem kivétel ebben és a COM-t csak akkor kapja meg, ha csatlakoztatja a dokkolóhoz.

Ami örömet okoz, az a VGA port jelenléte, tehát ha van egy HDMI nélküli régebbi projektor a konferenciater­mében, akkor nem lesz probléma. HDMI portja a laptopnak szintén van, és nem mini/mikro változatban, hanem egy lasszikus teljesben, így majd nem fog kelleni megjegyeznie az redukcióra. Tovább már a szabványos felszerelés áll rendelkezésre- RJ45 hálózati csatlakozáshoz és 4× USB 3.0, amelyek közül az egyik a telefon csatlakoztatására is használható, még akkor is, ha a laptop ki van kapcsolva, amikor az USB PowerShare funkció be van kapcsolva a BIOS-ban.

Maximális konfiguráció

Dell Latitude E6440

Az irodai gép meglepően nagy teljesítményű

Érdekes módon a Dell Latitude E6440 erőteljes konfigurációja megtalálható annak ellenére, hogy az alváz kisebb lett Tekintettel a lehető legnagyobb beépítésre, kapunk egy kis laptopot Intel Core i7 processzorral, 16 GB memóriával és egy dedikált AMD Radeon HD 8690M grafikus kártyával, 2 GB memóriával. A lemez nélküli SSD biztosítja a gyors rendszerindítást és az adatok kezelését. Ez nem csak kiváló minőségű gép, hanem nagyon nagy teljesítményű, amely sok évig hátráltatás nélkül segíthet bennünket.

Teljesítmény a jövő számára

Dell Latitude E6440

A modern processzor meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát és energiatakarékos

A laptopot a negyedik generációs Intel Core processzor hajtja, amely Haswell kódszámmal van jelölve. Ezeket a processzorokat 22 nm-es technológiával gyártották, és fokozatosan értékesítették 2013-ban és 2014-ben. A processzorok minden további generációja továbbfejlesztette az energia optimalizálását – belső méréseink alapján azt találtuk, hogy az E6440 28% -kal energiahatékonyabb, mint a Latitude E6420 két generációja.

Ami általában a processzorokat illeti, az Intel használt technikát játszik a a kártyákba, még a második generációs processzorok is elég erősek a kényelmes irodai munkához, és az Intel tudja, és a teljesítményt az új nem játékprocesszorok generációiban már nem oldja annyira, csakúgy, mint a többi szempontot, a fogyasztást és a technológiát. A teljesítmény szempontjából a 4. generációs processzorok több mint elegendő megoldást nyújtanak.

Összpontosítson a biztonságra

Dell Latitude E6440

Az cégi adatai biztonságban lesznek

A biztonság az cégi laptopok fontos része. Ha egy hétköznapi felhasználónak valaki ellopja a fényképeit a Šumavai kirándulásról, az nem olyan nagy probléma, mint például amikor fontos cégi adatokat, vásárlói adatokat és hasonlókat másolnak. Ezért összpontosít a Dell Latitude E6440 készülék a biztonságra.

A Dell Data Protection szoftverrel szinte biztonságosnak tekintheti a laptopját. A hardver szempontjából nemcsak olyan alapvető biztonsági szolgáltatásokkal, mint például a biztonsági kártyaolvasó és az ujjlenyomat-olvasó, hanem külön chipet kínál az érzékeny hozzáférési adatok tárolására, valamint a hardveres kripto-gyorsítót (HCA) a FIPS 140–2 tanúsított 3. szintű lemezen. A merevlemez-meghajtó fizikai védelmére egy szabad esés-érzékelő és gumi szigetelés van az ütések ellen. A Dell nagyon jól tudja, mennyire fontos a biztonság az cég számára.

A modell sorozat megváltozik

Dell Latitude E6440

A modell sorozat négy gépéből kettő ultrabook

A végén érdemes megemlíteni a negyven sorozat többi laptop modelljét is. Eddig minden sorozatnál 4 különböző kijelző átlót ismertünk. Újabban két ultrabook van a sorozatban van a amelyek a legkisebb 12,5 „és 13,3“ modelleket helyettesítik. Ezek a 12,5 „-es Dell Latitude E7240 és a 14“ -es Latitude E7440. Ezt követi a nemrégiben felülvizsgált 14 „-es Latitude E6440 és végül a legnagyobb 15,6“ -es Latitude E6540. Tehát ha klasszikus optikai meghajtóval rendelkező hordozható számítógépet keres, és a generáció legkisebb átlójával, a 14 hüvelykes E6440 a legjobb választés.

Megoldások zavartalan munkavégzésre

Dell Latitude E6440

Professzionális megoldás irodai munkához

Egyezik-e a Dell Latitude E6440 a csúcskategóriás professzionális üzleti laptop az elképzelésével? Dell és tapasztalataink szerint ez pont egy ilyen gép. A minőség, a megbízhatóság és a biztonság magas színvonalú, és a modern alkatrészekkel együtt a Latitude E6440 egy olyan eszköz, amely mindent megad, amire szüksége van a zavartalan munkához. Válasszon egy Dell használt Dell laptopot, a Technimax társaság által kínált garanciával, és győződjön meg róla saját maga.

Használt Dell Latitude E6440 cégi laptopok