Barátságos üzleti feltételek

Üzleti feltételek – Technimax

Több, mint üzleti feltételek

Egyszer régen azt mondtuk, hogy a „rend teszi a barátot baráttá“, és ezért elkészítettünk egy csomag szabvány dokumentumot, mint például a reklamációs szabályok, hogyan vásároljunk, garancia, üzleti feltételeket stb. Ez tőlünk, mint megbízható cégtől elvárható, de mi azt mondtuk, hogy másképp fogjuk csinálni – baráti hozzállással Önökhöz. Ezért ezeknek a dokumentumoknak a tartalma nem véd meg minket, és nem alibit hoztunk létre, hogy megfutamodjunk a kötelességeink elől. Ezeket a dokumentumokat azzal a meggyőződéssel írtuk, hogy megértsék ügyfélbarát hozzáállásunkat. Azt akarjuk, hogy megértsék, hogy az elégedettsége fontos. Nem akarunk a szabályok és törvény rendeletek mögé bújni. Megoldást akarunk találni, és maximálisan teljesíteni. Csak többet tenni, mint amit a törvény ránk ruház, többet, mint ami a megszokott.

Néhány példa a gyakorlatunkból

Nem számítunk fel díjat a hiba azonosításáért, a garancián kívül ingyenes a szervizelési munka, reklamációnál nem kérjük Öntől a vásárlási nyugtát, amikor a panasz benyújtásakor visszautaljuk, a törvényes 14 napos határidőn belül visszavesszük az árut a céges ügyfelektől is, a reklamációt nema törvény által előírt 30 napon belül intézzük, hanem a bejelentést követő naptól, stb. Más szóval, van különleges kérése? Hívjon minket, megtaláljuk a módját, hogy segítsünk.

EET

Kártyás fizetés esetén elektronikus formában adunk nyugtát az ügyfeleinknek.

Barátságos üzleti feltételek a végfelhasználók számára

A végfelhasználó olyan ügyfél, aki saját használatra vásárol árut. Ez mind a háztartásokra, mind az egyénekre, valamint a céges ügyfelekre vonatkozik. A beszállító és az ügyfél közötti kapcsolatot a Polgárjogi Törvénykönyv szabályozza. A cége ügyfeleknél au üzleti feltételeket a Kereskedelmi Törvénykönyv szabályozza. Minden végfelhasználó számlát kap a megvásárolt árura a megrendelésben feltüntetett adatok alapján. A TELJES GARANCIA magától értetődő. Minden termékre garancia utáni szervizt biztosítunk. A szállított áruk cégcímkével vannak ellátva. A B2B ügyfelek ugyanazokkal a jogokkal rendelkeznek, mint a B2C ügyfelek, még akkor is, ha erre a törvény nem kötelez.

Reklamációt kizárólag a Kapcsolattartási adatok címszó alatt található címen fogadjuk.

Az ügyfeleknek rövid tájékoztatást küldünk e-mailben vagy SMS-ben az újdonságokról, az érdekes akciókról,kedvezményekről, vagy fontos figyelmeztetésekről. Erről véglegesen leiratkozhat az e-mailek végén található link segítségével.

A webhelyre való bejelentkezéssel hozzájárul a cookie-k használatához elemzési és személyre szabási célokra. Ezt az adatgyűjtést kizárólag a webáruház javítása és az Ön által érdekelt információk megjelenítésére használjuk, nem zavarjuk meg, és mindenekelőtt a teljes rendszerrel való munka megkönnyítésére és felgyorsítására. Ennek az a célja, hogy egyre jobb szolgáltatást kapjon.

A végfelhasználók jelenlegi üzleti feltételeinek teljes szövege ITT

Barátságos üzleti feltételek a számítógépes kiskereskedők számára (viszonteladók)

A kereskedő olyan ügyfél (viszonteladó), aki árut vásárol a viszonteladáshoz. Az eladó fél és az ügyfél közötti kapcsolatot a Kereskedelmi Törvénykönyv szabályozza. Ha másként nem állapodunk meg, 13 hónapos szabványos garanciát biztosítunk. Igény esetén megkapjuk a szükséges telepítőket, használati utasításokat, stb. Minden technikai és üzleti támogatást biztosítunk a viszonteladói programban regisztrált partnereknek ingyenesen.

Minden számítógép forgalmazónak lehetősége van ingyenesen bejelentkezni a viszonteladói programba, és kap egy felhasználónevet és jelszót. Ezeket az információkat a webhelyre való bejelentkezéshez használhatja. A webáruházban megtekintheti a kínálatunkban szereplő termékeket kedvezményes, egyedi árakkal.

viszonteladói program által szállított áru nincs felcímkézve az eladó fél címkéjével, így az árut árulhatja a saját nevében, és nem kell aggódnia az ügyfél elvesztése miatt. A viszonteladói értékesítés a mi prioritásunk, valamint az üzletemberekkel való kapcsolatok kiépítése.

Az első rendelések előreutalással, kártyával vagy utánvéttel vannak fizetve. Közös megegyezés alapján a fizetési módot meg lehet változtatni utalásos fizetésre fizetési határidővel.

Cégünk ezennel kijelenti, hogy nem árulja, nem adja bérbe, vagy más módon nem adja ki ügyfelei személyes adatait harmadik félnek.

Reklamációt kizárólag a Kapcsolattartási adatok címszó alatt található címen fogadjuk.

A webhelyre való bejelentkezéssel hozzájárul a cookie-k használatához elemzési és személyre szabási célokra. Ezt az adatgyűjtést kizárólag a webáruház javítása és az Ön által érdekelt információk megjelenítésére használjuk, nem zavarjuk meg, és mindenekelőtt a teljes rendszerrel való munka megkönnyítésére és felgyorsítására. Ennek az a célja, hogy egyre jobb szolgáltatást kapjon.

A jóváírások barátságos kifizetése

Mivel fontos az ön elégedettsége, kötelezzük magunkat arra, hogy a kiállított jóváírásokat 3 napon belül kifizetjük. Ez 3 munkanap, és akkor kezd telni, amikor az Ön által hitelesített, és helyesen kitöltött jóváírásokat kézhez kapjuk, hogy tudjuk, hová kell küldeni a pénzt. Nem kell egy hónapot várnia, hogy megkapja a pénzt, mint más eladó félnél. Tudjuk, hogy hatékonyan kell kezelnie a pénzügyeit, és a hosszabb ideig tartó várakozás nem lenne baráti. Mindenekelőtt az Ön elégedettsége a fontos.

Barátságos peren kívüli vitarendezés

A fogyasztó és a Technimax s.r.o közötti vita esetén megpróbálunk megállapodást találni a lehető legegyszerűbben. Ha ez nem lehetséges, folytatjuk a legkedvezőbb lehetőséget választjuk, azaz a peren kívüli vitarendezést.

A Cseh Kereskedelmi Ellenőrző Hatóság, amely a Štěpánská 567/15, 120 00 Praha 2, IČ: 00020869 címen található, a http://www.coi.cz internetes címen, felelős a vásárlási szerződésből adódó fogyasztói jogviták vitarendezéséért.

A cégünk teljes története során nem regisztráltunk egyetlen vitát a fogyasztóval a fogyasztóvédelmen vagy a bíróságokon keresztül. Nekünk fontos az elégedett ügyfél, és ha nem is értünk egyet az ügyfél véleményével, olyan megoldást keresünk, amely mindkét fél számára elfogadható.