Laptopok grafikai munkához és CAD

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 690 0477 telefonszámon vagy az info@technimax.hu e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Precision PC-khez hasonlóan ez a széria elsősorban grafikai és igényes CAD-alkalmazásokhoz készült. Ezek az erőteljes laptopok nVidia Quadro vagy AMD FirePro mobil grafikus kártyákkal rendelkeznek. A gépek nVidia kártyákkal az nVidia Optimus technológiát használják az intelligens grafikai teljesítmény vezérlése és az üzemmód váltás érdekében, úgy, hogy az ideális teljesítmény biztosítva legyen kombinálva az akkumulátor hosszú üzemképességével, az adott kihasználásnak megfelelően.

Szerkezetükben a laptopok hasonlítanak a Dell Latitude szériához - megerősített konstrukció, alumínium-magnézium váz, teszt a 810G katonai szabvány alapján,… Röviden, magas szintű védelem a mechanikai sérülésektől, amelyeket a Dell fenntart, így eltér a versenytársaitól.

A Dell Precision laptopok sajátos jellemzője egy robusztusabb kialakítás és nagyobb képernyőátmérő 15" és 17" között. A laptop teljesítményével nőtt a súlya és az általános robusztussága, ami érthető. A belső komponensek megfelelő elrendezése miatt azonban a laptopok nem melegszenek túl, ami általában nagy probléma a grafikával végzett munka során. A magas grafikai teljesítmény ellenére meg kell említeni, hogy elsősorban nem játék laptopok, hanem komplex 3D-s projektek megoldására alkalmas gépek.