Dell All in One készletek Micro PC-kkel

Dell All in One készletek Micro PC-kkel

Újonnan bővítettük kínálatunkat a Dell All in One (AIO) készletekkel, melyek alapja egy számítógép a legkisebb Micro változatban. A Dell MFS18 praktikus állvány állítható monitorlábként szolgál, de hátul van egy Micro PC tartó is, amelybe ebben a formában bármilyen Dell számítógép modell elfér. Hasonlóképpen, a monitortartó univerzális VESA 100, így bármilyen Dell monitor 27"-ig használható.

Dell AIO Micro

A számítógép pontosan illeszkedik az állványba és stabilan tartja, akár önmagában is. A biztonság kedvéért azonban van egy egyszerű csavar, amely szilárdan rögzíti a számítógépet az állványhoz, így nem kell aggódnia a készlet szállítása során. A hordozáshoz egy kihúzható fogantyút használnak, ami az állvány felső részén található, és ha be van helyezve, akkor észre sem veszi az ember.

Dell AIO Micro

Jelenleg 2 AIO szerelvény változat található a kínálatunkban, amelyekben egy 24"-es, Full HD felbontású Dell Professional P2419H IPS monitor található. Az összeállítások különböznek a számítógép modellben, ami vagy egy OptiPlex 3060 8. generációs CPU-val vagy egy OptiPlex 7040 6. generációval PC-n a konfigurátoron keresztül igény szerint tovább módosíthatja, akárcsak külön vásárolva.A ga­rancia a kiterjesztéssel együtt a PC-re és az állvánnyal ellátott monitorra is érvényes.

Dell AIO Micro

Az AIO-szerelvény összes alkatrészét külön is megvásárolhatja, és az All in One-t pontosan az Ön igényei szerint állíthatja össze. Csak vásárolja meg külön az MFS18 állványt, az LCD monitort és a Dell OptiPlex Micro számítógépet. Ha frissítenie kell, egyszerűen kicserélheti a szükséges alkatrészt anélkül, hogy teljesen új All in One-t kellene vásárolnia. Tetszik ez a kompakt megoldás? Mi mindenképpen.

Válassza a Dell All in One with Micro PC-t