Dell Wyse vékony kliens a távoli szerverkapcsolathoz

Dell Wyse vékony kliens a távoli szerverkapcsolathoz

A Dell Wyse számítógépek az úgynevezett vékony kliensek (Thin Client) közé tartoznak. Ezek a számítógépek kicsik, könnyűk, csendesek és energiatakaré­kosak. Általában egy távoli szerverrel való összekapcsoláshoz használják őket, amelyen a felhasználó ténylegesen dolgozik. Ha az Ön alkalmazása egy szerveren fut, és olcsó felhasználói hozzáférési terminálokat szeretne létrehozni hozzá, akkor a Dell Wyse vékony kliensek csakis Önre várnak.

Dell Wyse 7020 Zx0Q

Aktuális kínálatunkban a Dell Wyse 7020 Zx0Q vékony kliensekkel készültünk. A 7020 modell elérhető a következő érdekes bővítményekkel. Vezeték nélküli WiFi és Bluetooth kommunikációval rendelkeznek, valamint úgynevezett legacy portokkal: 2× COM, PS/2 és LPT. Ezek a szabványos DisplayPort, DVI, USB 2 i 3 és RJ45 csatlakozók mellett találhatók.

Dell Wyse 7020

A Wyse 7020-at előre telepített operációs rendszer nélkül kínáljuk. Az igényektől függően kényelmesen letöltheti a szükséges operációs rendszer verzióját közvetlenül a Dell webhelyéről: www.dell.com/...7070/drivers. Elérhetők: a SuSE Linux, a ThinLinux, a Windows 10 IoT Enterprise, a Windows Embedded Standard 7 és a Windows Embedded 8 Standard.

Dell Wyse 7010 Z90D7

Aktuális kínálatunk következő modellje a Dell Wyse 7010 Z90D7. Amely például azért is érdekes, mert egy klasszikus 2,5"-es SSD SATA meghajtót tartalmaz, amelyet könnyen kicserélhet. Így a gépére például egy klasszikus asztali operációs rendszert telepíthet. Viszont tőlünk a Wyse 7010-et előre feltelepített Windows Embedded Standard 7-sel vásárolhatja meg.

Dell Wyse 7010

Leírása szerint ez a modell Vmware ready, ami azt jelenti, hogy a Dell az VMware társasággal együttműködik, miszerint a vékony kliens le van tesztelve és készen áll zökkenőmentesen együttműködni ezzel a virtuális SW rendszerrel. Valamint magába foglalja a Citrix HDX támogatást is, hogy optimalizálja az adatfolyamok használatát a távoli szerverrel való kommunikációhoz. Így a Microsoft RemoteFX biztosítja a zökkenőmentes felhasználói élményt ezen az alacsony költségvetésű eszközön is, amikor távolról dolgozik egy Windows Server rendszeren.

Jelentkezzen be az adminisztrátor fiókján keresztül

Az ügyfeleket gyakran foglalkoztatja az, hogy hogyan kell bejelentkezni ezekre a gépekre az adminisztrátor fiókján keresztül, ezért minden eladott darabhoz csatolunk egy rövid dokumentumot, ahol megadjuk az alapértelmezett hozzáférési adatokat. Az adminisztrátor fiókjába való bejelentkezéshez indítás közben tartsa lenyomva a Shift billentyűt. Ezután bejelentkezhet az Admin név alatt a DellCCCvdi jelszóval. A BIOS-ba való belépéshez a jelszó a Fireport. Az adminisztrátor fiók beállításainak a módosításához ki kell kapcsolnia az FBWF írásvédelmet.

30 napon át kipróbálhatja

Felkeltette az érdeklődését a Dell Wyse vékony kliens? Próbálja ki bátran, nálunk semmit sem kockáztat. Rendeljen néhány darabot belőlük és próbálja ki őket akár 30 napon keresztül. Ha a vásárlástól számított harminc napon belül úgy találja, hogy a gépek Önnek nem felelnek meg, egyszerűen küldje vissza nekünk, és mi azonnal visszatérítjük a pénzét. Ezt a lehetőséget vállalati ügyfeleknek is kínáljuk, így egyáltalán nem kell semmi miatt aggódnia.

Válasszon egy Dell Wyse vékony kliens modellt