Dell PowerEdge szerverek biztonságos csomagolása

Dell PowerEdge szerverek biztonságos csomagolása

Utóbbi időben több panaszt is kaptunk klienseinktől azzal kapcsolatban, hogy milyen állapotban kapták meg a Dell PowerEdge szerverüket. Mindegyik esetnél az fordult elő, hogy a szerverből oldalra kiálló homlokoldali pléhborítások meg voltak hajolva. Annak ellenére, hogy csomagoláskor mindent gondosan kibéleltünk és buborékfóliába csomagoltunk be, a meghajlások továbbra is előfordultak. A szerverek elég masszívak és nehezek, és ha a szállító a csomagot rossz irányba dönti, nyilvánvalóan semmilyen mennyiségű buborékfólia, illetve bélelés nem képes megakadályozni, hogy a homlokoldal egy része a szerver tömegének nyomására ne hajoljon meg.

Dell PowerEdge szerver

Egyes klienseink a meghajlott kiálló részeket hiányosság gyanánt könyvelték el, mások viszont nem, de mindenesetre részünkről ez nem volt a legjobb bemutatkozás. Ezért úgy döntöttünk, hogy valamit teszünk ez ellen. Bár a szerverek nem képezik árukínálatunk döntő részét, mégis rááldoztunk egy kis időt, fáradtságot és pénzt a szállítással kapcsolatos probléma kiküszöbölésére. Vásároltunk a Dell PowerEdge 2U szerverekhez pontos méretű kartondobozokat, és mindegyiket körbe kibéleltük pontos méretre vágott ütéscsillapító anyaggal, ami képes felfogni a szállítás közben esetlegesen előforduló ütések erejét.

Dell PowerEdge szerver

Tehát, a szerver a dobozban most minden oldalról körbe van bélelve, amikoris a bélelés pontosan kitölti a doboz teljes fennmaradó térségét, és így a nyomás nem összpontosulhat egyetlen pontba. Hogy egy ilyen módon becsomagolt szerver szállítás közben megsérüljön, ahhoz igazán valamilyen szélsőséges helyzetnek kéne beállnia.

Dell PowerEdge szerver

Köszönettel tartozunk klienseinknek, hogy visszajeleztek ezzel kapcsolatban még akkor is, ha a meghajlott homlokoldali panel nem okozott problémát és nem fordultak reklamációhoz. A visszajelzéseknek köszönhetően tudtuk csak meg, hogy ez a probléma ismétlődően előfordul, és tudtunk rá orvoslást találni. Az Önök visszajelzései számunkra alapvető fontossággal bírnak és nem maradnak megválaszolatla­nul.

Válasszon a Dell PowerEdge szerverhez biztonságos szállítást