Hogyan érhető el az A+ minőségű kijelző?

Hogyan érhető el az A+ minőségű kijelző?

Gondolkozott már azon, hogy lehetséges az, hogy az összes felújított laptopnál garantálni tudjuk a kijelző A+ minőségét? Milyen készítménnyel simítjuk el a karcolásokat? Hogyan élesztjük újra a tönkrement pixeleket? Melyik varázslatot használjuk a sötét foltok kivilágosításához, és melyiket világos foltok sötétítéséhez? Hadd mondjam el, hogy ezekre a problémákra egyetlen megoldásunk van – egy új kijelző.

Egy sor új kijelző, amelyek feldolgozásra várnak

Minden olyan laptop képernyőt, amely nem felel meg a tesztünknek, teljesen új panelre kell cserélnünk. Ezért nagyméretű új kijelzőket vásárolunk, amelyek nem olcsók. Csütörtökön meglepett, amikor kollégám átadta nekem az új kijelző egyik számláját, amely több mint 1 300 000 Ft volt. Nem is beszélve arról, hogy mennyi időt tölt a kolléga az ellenőrzéssel, cserével, sőt még azzal is, hogy a megfelelő kijelzőt megtalálja.

Röviden: felújított laptopjaink képernyőinek tökéletes állapotát nem valamilyen trükkel vagy átmeneti módosítással érjük el, hogy a kijelző egy pillanatra úgy tűnjön, hogy minden rendben van. A minőséget alapos ellenőrzési folyamatok és a vadonatúj kijelzők teljes cseréje révén érjük el. Ez egy nagyon költséges megoldás, de ugyanakkor a legjobb, amit kínálunk Önnek. És pontosan ezt akarjuk – hogy a pénzéért a lehető legjobbat kapja.

Felújított laptopok A+ minőségű kijelzővel