Nagy segítő minden helyzetbe – Dell Latitude E5570

Nagy segítő minden helyzetbe – Dell Latitude E5570

A jelenlegi technológiai hírek alapján úgy tűnhet, hogy a klasszikus laptopokat megelőzi az ultrabookok kategóriája. Eladásaink száma viszont azt mutatja, hogy a klasszikus laptopok még mindig nagyon kelendő áru, mindenekelőtt a kányelmes 15,6" képátlójúak. Nézzünk meg egy újabb, 15,6" laptopot a kínálatunkban, ez a Dell Latitude E5570.

Dell Latitude E5570

Egyszerű és praktikus dizájn matt fekete kivitelben

Stabil vázban elegendő csatlakozóval

A laptop egyöntetű fekete váza egységes benyomást kelt és professzionális megjelenést kölcsönöz az eszköznek. A kialakítás nem tartalmaz kiemelkedően zavaró elemeket, irodai környezetbe kimondottan illik. A kinézetéért semmiképp sem kell szégyenkeznie, sőt ellenkezőleg, habár ez szubjektív vélemény kérdése. Annak ellenére, hogy egy nagyobb, 15,6" laptopról van szó, kellemesen vékony és könnyű.

Dell Latitude E5570

Megerősített pántok, amiken a kijelző nem inog

A laptop standard csatlakozókkal rendelkezik, szóval a perifériák és külső kijelzők csatlakoztatása nem lesz gond. Található rajta 3× USB 3.0, HDMI, VGA, RJ-45, audio jack és SD-kártya olvasó. Alulról továbbá dokkoló csatlakozó is található, amely kompatibilis a Dell E-family dokkolókkal, amelynek hála jelentősen bővítheti a laptop csatlakoztatha­tóságát.

Felszerelve az Ön igényei szerint

A Latitude E5570 laptop belsejében egy 6. generációs Intel Core processzor található, leggyakrabban i5 vagy i7. Léteznek kétmagos alacsony fogyasztású verziók is, amelyek célja a hosszú akkumulátor-élettartam, és nagy teljesítményű négymagos verziók igényesebb felhasználók számára. Ha a processzor számát U betű követi (pl. 6300U), alacsony fogyasztású verzióról van szó. Ha a számot HQ betűk követik (pl. 6400HQ), nagy teljesítményű, négymagos verzióról beszélünk.

Dell Latitude E5570

Az elülső részen található állapotjelző LED-ek munka közben nem zavarnak

A memória DDR4 típuspú, telepíthető akár nagy sebességű SSD M.2 lemez és a 15,6" kijelző felbontása lehet akár Full HD 1920×1080. Ha dedikált AMD Radeon grafikus kártyával választ gépet, igazán erős gépet kap. A Latitude E5570 pont olyan lehet, mint amilyet választ – energiatakarékos hosszú élettartammal, vagy rendkívül erős, amely készen áll a megterhelőbb feladatokra is.

Külön és tartozékokkal együtt is

A Latitude laptop sorozatot mindenekelőtt igényes céges környezetbe tervezték, ahol a hangsúly a hosszútávú megbízhatóságon és a magas szintű biztonságon van. Ez a E5570 modellekre is igaz. Ami céges felhasználóknak alapfeltétel, magánszemélyeknek csakis előny. Mivel nagyobb, 15,6" kivitelről van szó numerikus billentyűzettel, olyan felhasználóknak ajánljuk, akik hatékonyan akarnak a notebookon is dolgozni. De a dokkoló csatlakozónak köszönhetően nem gond a külső kijelzők és más perifériák csatlakoztatása.

Dell Latitude E5570

Kényelmes, enyhén süllyesztett billentyűzet numerikus résszel

Első osztályú állapotban

Úgy, mint minden áru, a Dell Latitude E5570 is garantáltan csakis A+ minőségben kerül kiszállításra. Szóval nem lesz egy hibás pixel sem, sem karcolás vagy lenyomat a kijelzőn, semmi nem lesz eltörve, behorpadva stb. Részletekért olvassa el különálló cikkünket, ahol definiáljuk a laptopjaink minőségét.

Dell Latitude E5570

Latitude E5570 dokkolóállomásban, 22" monitor mellett

Dell Latitude E5570 lesz a megfelelő segítő az Ön számára, amelyben megbízhat, és leterhelheti munkájának nagy részével? Próbálja ki, és meglátja!

Dell Latitude E5570 laptopok raktáron