A HP és a Dell üzleti sorozat áttekintése

A HP és a Dell üzleti sorozat áttekintése

Készítettünk egy egyszerű áttekintést a HP és a Dell laptopok és számítógépek business sorozatáról. Valószínűleg egyetért velünk, hogy senki sem lehet szakértő mindenben. Az egyik ismeri a HP modelleket, a másik jártas a Dell modellekben. Ha ismeri a HP-t, és hasonló minőségi gépet keres a Dell-től, ez a kis egyszerű táblázat segíthet Önnek.

  HP sorozat Dell sorozat
Business számítógépek: Compaq, ProDesk, EliteDesk OptiPlex
Business laptopok: Compaq, ProBook, EliteBook Latitude E
Munkaállomások: Z sorozat Precision T
Mobil munkaállomások: ZBook Precision M

A HP Z-sorozatú munkaállomás csalódást okozott, és szüksége van egy másik megbízható munkaállomásra? Akkor tudja, hogy a Dell Precision-t kell keresnie. Természetesen fordítva is lehet – abban a pillanatban nem hasonlítjuk össze, melyik márka jobb, mert nincsenek meg hozzá a szükséges adatok. Amit tudunk és állítunk, az a, hogy a fent említett Dell professzionális sorozat hosszú távon megbízhatóan működik.

Számítógépek
Dell OptiPlex
Laptopok
Dell Latitude
Állomás
Dell Precision
Mobil állomás
Dell Precision

Mind a HP, mind a Dell kínálja a fent említett professzionális gépeket és olcsóbb sorozatokat személyes használatra (HP Pavilion, Dell Inspiron és egyebek). Ezekkel azonban nem foglalkozunk, mert nem érik el a kívánt minőséget, különös tekintettel a felújított gépekre, amelyek igazán hosszú élettartammal kell, hogy rendelkezzenek. Saját magunk ellen beszélnénk, ha elégedetlen vásárlókat szereznénk azzal, hogy kevésbé minőségi gépeket árulnánk.

A minőséget mindig jól meg kell fizetni, ez másképp nem működik. Ez vonatkozik mind a termékre, mind a felújítási folyamatra. Minden extra teszt, amely akár fél perccel lelassítja a gép előkészítését, és a nem megfelelő tesztelt alkatrészek 5% -át kiiktata, nagy hatással lesz az általános költségekre. Tudjuk azonban, hogy törődik a minőséggel, ezért ezt Önnek garantáljuk.

Olvassa el milyen minőséget garantálunk