Dell Precision 7530 és Dell Precision 7540 – új generációs CAD laptopok

Dell Precision 7530 és Dell Precision 7540 – új generációs CAD laptopok

Dell Precision 7530 és Dell Precision 7540 laptopok első példányait már raktáron tartjuk. Ezek a 15,6" mobil munkaállomások robusztus vázzal rendelkeznek, amelyek nem riadnak vissza az igényes CAD-projektektől és az egész napos munkaterheléstől sem. Mutassuk be őket röviden, ezúttal nem csak szövegben, hanem fotók melletti leírások formájában.

Dell Precision 7530

Első pillantásra egy meglehetősen átlagos 15,6" laptop, talán egy kicsit vastagabb, mint amit megszoktunk, ami arra utal, hogy erős komponenseket és megfelelő hűtést tartalmaz.

Dell Precision 7530

A hátuljára pillantva máris feltűnik az erős ötvözetből készült váz és a fedél karbonos kialakítása, amelyek szintén nagy mechanikai ellenállóságot ígérnek.

Dell Precision 7530

A billentyűzetet egy kivehető keretbe helyezték, nincs közvetlenül a vázba süllyesztve, így könnyen cserélhető. A tervezők gondoltak az alkatrészekhez való könnyű hozzáférésre az egyszerű hozzáférés érdekében.

Dell Precision 7530

Az acél zsanérok kisebb méretűek, mint a régebbi Precision 7520-as modellnél, de a fedél stabilitása továbbra is nagyon jó. Természetesen a fedél eltávolítható, és a csukló merevsége szükség szerint meghúzható vagy lazítható.

Dell Precision 7530

A kamera új, beépített mechanikus fedezettel rendelkezik, így ha azt gyanítja, hogy figyelik, egyszerűen becsukhatja. Ez egy apró dolog, de sokaknak tetszeni fog, és megspórol egy kis fekete szigetelő szalagot.

Dell Precision 7530

A laptop csiszolt ötvözetből készült alapja kimondottan masszív, és mindkét oldalán és a hátulján is bordázott szellőzőnyílások vannak a hatékony hűtés érdekében. A lekerekített élek formatervezési szempontból is jól néznek ki.

Dell Precision 7530

Mind a Precision 7530, mind a Precision 7540 két Thunderbolt 3 USB-C porttal rendelkezik, amelyekkel csatlakoztathatja a dokkolóállomást. A Dell TB18DC dokkoló kifejezetten ezekhez a Precisionokhoz készült, amely mindkét USB-C csatlakozón keresztül csatlakozik, és akár 210 W teljesítményt (power delivery) is képes biztosítani a laptop számára.

Dell Precision 7530

A vázon a HDMI, mini DisplayPort, RJ-45, audio és 2 klasszikus USB 3.1 portok is jelen vannak. Opcionálisan a laptopok tartalmazhatnak chipkártya olvasót és memóriakártya olvasót is. Csak a régi VGA-t keresnénk hiába.

Dell Precision 7530

A külsőt már megnéztük, de mi a helyzet a belső alkatrészekkel? A lehetőségek nagyon széleskörűek, mivel a laptopok számos különböző konfigurációban kaphatóak. Az összeállítást mindig az adott darab vásárlásakor figyelembe kell venni. Ami azonban közös minden Precision laptopban, az a megbízhatóság a hosszútávú terhelés, például a renderelés során. Hasonlóképpen, az ISV-tanúsítványnak köszönhetően a legismertebb grafikus programokkal való kompatibilitásra is számíthat.

A legjobb módja annak, hogy megtudja, hogy a Precision 7530 vagy 7540 megfelelő-e az Ön számára, ha kipróbálja. A tőlünk vásárolt termékeket a vásárlástól számított 30 napig indoklás nélkül visszaküldheti, még akkor is, ha cégre vásárol. Próbálja ki a Precision laptopokat grafikai és CAD feladatokhoz.

Válasszon Dell Precision laptopot