Blog

Újdonságok, recenziók, termékekkel kapcsolatos tippek...

Dokkoló állomás minden laptophoz ingyen

Kedves Vásárlók, készítettünk az Önök részére egy furcsa akciót, mely annyira egyszerű, mint ahogy azt a felirat is mutatja. Minden laptophoz, melyet nálunk megvásárol, egy USB 2-vel ellátott Dell PR02X dokkoló állomást adunk ajándékba. Az akció ma, 2020.1.8-án kezdődik és 14 napig tart. Az akció vége nincs időbelileg meghatározva, ugyanis a dokkoló állomás készlet erejéig tart, melyeket erre a célra tartottunk fenn.
teljes cikk

Nyitvatartási idő az év végén

Rontják a terveit a beszállítók, akik az év végéhez meghosszabbítják az ünnepeket, bezárják a raktárakat, leltároznak stb. A mi esetünkben nem kell ettől tartania. Minden nap rendelkezésére állunk, még a karácsonyi időszakban is. Ha tanácsra lenne szüksége, például december 23-án, nyugodtan hívjon fel minket, itt vagyunk 16:30 óráig.
teljes cikk

Hallgatunk Önre

Javaslataival foglalkozunk. Az utóbbi időben rendszeresen panaszkodnak a termékeink csomagolására. Igen, a csomagolás szép és mindenekelőtt biztonságos, ez tetszik Önöknek. A probléma azonban a hulladék ártalmatlanításával jár, ezért a megfelelő intézkedéseket hoztuk a hulladék drasztikus csökkentése érdekében. Hallottuk észrevételeit a szállítmányok túlzott hulladékmenny­iségéről, és fokozatosan végrehajtjuk azokat az intézkedéseket, amelyek drámai módon csökkentik a hulladék mennyiségét.
teljes cikk

Hogyan kell kezelni a laptop akkumulátort

Egy sor utasítást és ajánlást kaptunk az akkumulátorok selejtezésére a Dell eredeti laptop akkumulátor szállítójától. Nem sértjük meg az intelligenciáját, és soroljuk fel mindegyiket, mint például, hogy nem dobja az akkumulátort a tűzbe, de néhányuk hasznos, és jó tudni róluk, vagy időről időre megemlíteni őket.
teljes cikk

Esettanulmány: A jobb minőségű áruk elérésének költségei

Miler kollégája 2018.2.20-án 52 Dell Latitude laptopot vásárolt egy partnertől Görögországból, elsősorban E7240 modelleket, amelyek a raktárunkba 2018.3.1-én érkeztek. A 2018.3.14-én teljesen befejeződött a belépési tesztek, minőség-ellenőrzés és tisztítás. Az eredmények alapján úgy döntöttünk, hogy 21 laptopot visszaküldünk a beszállítónak.
teljes cikk