Blog

Újdonságok, recenziók, termékekkel kapcsolatos tippek...

2020 legkelendőbb Dell-jei

Kiértékelést készítettünk Önöknek a Dell laptopok és számítógépek modelljeinek eladásáról az idei év elejétől számítva. A kategóriák és konfigurációk vonatkozásában érdekes megállapításra jutunk annak kapcsán, hogy valójában mi a legkeresettebb. Az első grafikonból láthatjuk, hogy az összes Core i5 konfigurációjú notebook modell közül a Latitude E6540 egyértelműen a legkelendőbb, több mint kétszeresen a második legkelendőbb, a Latitude E7240 ultrabookhoz viszonyítva.
teljes cikk

Mi még mindig itt vagyunk Önnek

Biztosan tudja, hogy mindannyiunknak egy sor biztonsági intézkedést kellett elfogadni és az ország egész területén a szállítás jelentősen korlátozva van. Mi, mint cég a törvények által lehetővé tett módon működünk. Így még mindig rendelhet tőlünk, mi kiszállítjuk a technikát. Hatalmas mennyiségű megrendelés érkezik be hozzánk, így előfordulhat, hogy kivételesen néhány nap késéssel érkezik a szállítmány. Higgye el, maximum fordulaton dolgozunk.
teljes cikk

Dokkoló állomás minden laptophoz ingyen

Kedves Vásárlók, készítettünk az Önök részére egy furcsa akciót, mely annyira egyszerű, mint ahogy azt a felirat is mutatja. Minden laptophoz, melyet nálunk megvásárol, egy USB 2-vel ellátott Dell PR02X dokkoló állomást adunk ajándékba. Az akció ma, 2020.1.8-án kezdődik és 14 napig tart. Az akció vége nincs időbelileg meghatározva, ugyanis a dokkoló állomás készlet erejéig tart, melyeket erre a célra tartottunk fenn.
teljes cikk

Meghosszabbított garancia – van értelme?

A jótállás egy gyakran vitatott téma, és mivel erről gyakran beszélünk az ügyfelekkel, úgy döntöttünk, hogy megosztjuk a kapott információkat. Úgy gondolom, hogy nem árt bővíteni a látókört, és megfogalmazni a saját véleményét. Jöjjön, és gondolkozzon el a garancia paramétereiről, amelynél nemcsak a hossza a fontos.
teljes cikk

Hogyan teszteljük a laptop akkumulátorait

Fontos a laptop akkumulátorának üzemideje az Ön számára? Természetesen nekünk igen, ezért szentelünk külön figyelmet az akkumulátoroknak. A tapasztalatból tudjuk, hogy a legjobb teszt valódi terhelés, ezért kifejlesztettünk egy saját szoftvert, amely automatikusan lemeríti, feltölti és rögzíti az akkumulátor állapotát. A teszt két töltési és merítési ciklust tartalmaz, és általában 1–2 napot vesz igénybe. Igen, időigényes, de úgy gondoljuk, hogy értékelni fogja.
teljes cikk