Blog

Újdonságok, recenziók, termékekkel kapcsolatos tippek...

Dell Latitude 7480 – reprezentatív üzleti laptop

Értékelések | 2023.01.25. | Jakub Seidl
A Dell Latitude 7480 laptop nagyszerű választás vezetők és üzletemberek számára, akik nagy teljesítményű és megbízható reprezentatív munkaeszközt keresnek. Kis súlyának és nagy tartósságának köszönhetően a notebook alkalmas megbeszélésekre és terepre, ahol a hosszú akkumulátor-üzemidőt is kihasználhatja.
teljes cikk

A Dell legkeresettebb termékei 2022-ben

Az új esztendővel lehetőségünk nyílik arra, hogy visszatekintsünk és értékeljük, hogy a Dell felújított laptopjaiból és számítógépei közül mely modellek fogytak a legtöbbet hazánkban. A tavalyi eladási körképhez képest idén öt sorozattal bővítettük a notebook táblázatot, a számítógépeknél pedig generációnként kombináltuk a modellsorozatokat.
teljes cikk

Dell All in One készletek Micro PC-kkel

Újonnan bővítettük kínálatunkat a Dell All in One (AIO) készletekkel, melyek alapja egy számítógép a legkisebb Micro változatban. A Dell MFS18 praktikus állvány állítható monitorlábként szolgál, de hátul van egy Micro PC tartó is, amelybe ebben a formában bármilyen Dell számítógép modell elfér. Hasonlóképpen, a monitortartó univerzális VESA 100, így bármilyen Dell monitor 27"-ig használható.
teljes cikk

Nyitvatartási idő az év végén

Rontják a terveit a beszállítók, akik az év végéhez meghosszabbítják az ünnepeket, bezárják a raktárakat, leltároznak stb. A mi esetünkben nem kell ettől tartania. Minden nap rendelkezésére állunk, még a karácsonyi időszakban is. Ha tanácsra lenne szüksége, például december 23-án, nyugodtan hívjon fel minket, itt vagyunk 16:30 óráig.
teljes cikk

Dell OptiPlex 7080 – több, mint egy irodai számítógép

A Dell OptiPlex 7080 számítógépek első darabjait raktáron tartjuk, így itt az ideje, hogy megnézze, mit kínál a PC-k új generációja. Bár nálunk az OptiPlex termékcsalád irodai számítógépként is megtapasztalható, a 7080 sokkal több is lehet. Teljesítményének és konfigurációs lehetőségeinek köszönhetően a játékgépek, a munkaállomások és a virtuális valósághoz használt PC-k kategóriáira is kiterjed.
teljes cikk