Blog

Újdonságok, recenziók, termékekkel kapcsolatos tippek...

A garanciát meghosszabbítottuk 2 évre

Szeretnénk tájékoztatni Önt egy újdonságról, amely biztosan tetszeni fog Önnek. Minden termékünkre kiterjesztettük a garanciát 2 évre, pontosabban 25 hónapra. És ez nem egy rövidtávú reklám, és nincsenek különleges feltételek, amelyeknek meg kell felelnie. Röviden: a legjobb árukat és szolgáltatásokat szeretnénk Önnek kínálni a felújított számítástechnika területén, és az alapgarancia 2 évre történő kiterjesztése az egyik következő lépés ennek elérése érdekében.
teljes cikk

A legkelendőbb Dellek Q1 2022 időszakban

Az idei év első negyedévével a hátunk mögött itt az ideje, hogy visszatekintsünk a felújított számítógépek értékesítésében történt eseményekre. Egyértelmű előrehaladást látunk a notebookeladá­sokban. Míg 2021-ben a 4. generációs modellek vezettek a 12,5" és a 15,6" modellek között, idén más a helyzet.
teljes cikk

Dell Wyse 5070 – passzív számítógép virtuális munkakörnyezetbe

Értékelések | 2022.02.28. | Jakub Seidl
A Dell Wyse 5070 vékony kliens egy energiatakarékos számítógép passzív hűtéssel. Úgy tervezték, hogy biztonságosan és hatékonyan működjön hálózatokban és a Citrix, Microsoft, VMware és Amazon WorkSpaces virtuális munkakörnyeze­tekben. A Dell testre szabott ThinOS operációs rendszerével a bevezetés és a telepítés legfeljebb 10 percet vesz igénybe.
teljes cikk

Dell OptiPlex 7070 – megbízható 9. generációs számítógép

A Dell OptiPlex 7070 megbízható, csúcskategóriás modell az üzleti ügyfelek széles körének. 2019-ben újdonságként került forgalomba, Tower, Small Form Factor (SFF) és Micro változatban. Az OptiPlex 7070 számos konfigurációs lehetőséget kínál, amelyek közül csak kevesen ne tudnának választani. A hangsúlyt a vállalati hálózat egyszerű adminisztrációjára és biztonságára is helyezik.
teljes cikk