Blog

Újdonságok, recenziók, termékekkel kapcsolatos tippek...

Mely laptopoknál kell odafigyelni a processzorok generációjára

Terméktippek | 2021.07.15. | Jakub Seidl
Kiemelt figyelmet ajánlunk a Dell Latitude E5250, E5450 és a E5550 modelleknél, amelyek tartalmazhatják a CPU 4. vagy 5. generációját, valamint a Dell Latitude 7280, 7480, 5480 és 5580 modelleknél, amelyek tartalmazhatják a CPU 6. vagy 7. generációját. Olyan helyen vásároljatok, ahol az eladó alapos információkkal tud szolgálni és nem akar benneteket becsapni.
teljes cikk

Dell OptiPlex 7040 irodai számítógép új lehetőségekkel

A vizuálisan azonos számítógépek három generációja után érkezik a Dell OptiPlex 7040 új dizájnnal, valamint testreszabott alvázzal. Fontos fejlesztések történtek azoknál az alkatrészeknél, amelyek nagyobb segességet biztosítanak. Vessünk közelebbről egy pillantást az új modellre, és nézzük meg, mit kínálhat nekünk. A Dell OptiPlex 7040 az irodai számítógép teljesítményét egy újabb szintre helyezi, miközben megőrzi az ügyfelek által igényelt megszokott szabványokat.
teljes cikk

Dell Wyse vékony kliens a távoli szerverkapcsolathoz

A Dell Wyse számítógépek az úgynevezett vékony kliensek (Thin Client) közé tartoznak. Ezek a számítógépek kicsik, könnyűk, csendesek és energiatakarékosak. Általában egy távoli szerverrel való összekapcsoláshoz használják őket, amelyen a felhasználó ténylegesen dolgozik. Ha az Ön alkalmazása egy szerveren fut, és olcsó felhasználói hozzáférési terminálokat szeretne létrehozni hozzá, akkor a Dell Wyse vékony kliensek csakis Önre várnak.
teljes cikk