Környezeti felelősség kettős módon

Környezeti felelősség kettős módon

Minden körülöttünk halljuk az aszályt az idén, és mennyire rosszul az éghajlatválto­zásunk. A méhek eltűnnek a levegőből, a földigiliszták eltűnnek. Talán már problémákat tapasztalsz, talán még nem. Amíg nem lépünk be személyesen a cipőinkbe, ebben az esetben mindaddig, amíg elfogy a csapok, figyelmen kívül hagyhatjuk a legtöbb üzenetet – ez mindannyiunk felelőssége, milyen megközelítéssel és milyen hozzáállással vesszük.

Vállalatként arra törekszünk, hogy felelősségteljesen viselkedjünk a környezetben. Őszinte őszintén jelentjük be a forgalomba hozott elektromos és elektronikus berendezéseket, és fizetünk a jövőbeni környezetgazdál­kodásért. 2018-ban a 31,760 kg elektromos berendezések összegyűjtéséért fizettünk, amely az összegyűjtött és ártalmatlanító cég szerint a következő megtakarításokat érte el:

Ez általában az elektromos berendezésekre vonatkozik, de még mindig úgy véljük, hogy felújított berendezéseket adunk el. Ez azt jelenti, hogy a használt gépeket nem dobják el, és nincs szükség új igények előállítására a kereslet kielégítésére. Ez további erőforrások, nyersanyagok és környezet megtakarításához vezet. A felújított berendezések egyes eladói a márka teljes körét építik.

Aggódik az aszály és a szélsőséges hőmérsékletek miatt, és úgy gondolja, hogy hozzájárulhat a kellemetlen éghajlati változások lassításához? Aztán tudod, hogy egy felújított számítógépes technológia megvásárlásával a Technimax-nál ökológiai szempontból felelős.

Válasszon a Dell felújított számítógépek közül