Dell Latitude 7480 – reprezentatív üzleti laptop

Dell Latitude 7480 – reprezentatív üzleti laptop

Dell Latitude 7480 laptop nagyszerű választás vezetők és üzletemberek számára, akik nagy teljesítményű és megbízható reprezentatív munkaeszközt keresnek. Kis súlyának és nagy tartósságának köszönhetően a notebook alkalmas megbeszélésekre és terepre, ahol a hosszú akkumulátor-üzemidőt is kihasználhatja.

Dell Latitude 7480

14"-os kijelző csökkentett keretekkel

A 14"-os Dell laptopok csúcsmodelljeinek, például a Latitude 7480-nak, sajátos mérsékelt üzleti dizájn van. Vagyis nem merész színű elemek, hanem egyszerű matt fekete felület ezüst logóval és fémcsiszolt rúd a zsanérok rögzítésére. . A kijelző körüli belső kereteket az előző generációhoz képest zsugorították, így a laptopház teljes mérete csökkenthető lett volna. A 14"-os átló megtartása mellett nem lehetett volna jelentős csökkenés, de egy utazási laptop esetében , minden centiméter kellemes.

Dell Latitude 7480

A kijelző felbontások széles skáláját kínálja 1366×768 (HD), 1920×1080 (FHD) és 2560×1440 (QHD) között. Leginkább FHD felbontású változatokkal találkozunk, ami 14"-en nagyon jól és finoman néz ki. A legmagasabb QHD felbontás csak érintőképernyős konfigurációkban érhető el. De sokszor a képernyőfelbontás nem számít annyira, mert a laptopot gyakran használják USB-C dokkolóállomással, amelyhez külső monitorok csatlakoznak.

Erőteljes alkatrészek alacsony fogyasztással

A Latitude 7480 6. vagy 7. generációs Intel Core processzort, i5-öt vagy i7-et tartalmazhat. Az egyes konfigurációk teljesítményének különbsége észrevehető. Az összes mellékelt processzor az U változatban található, amely energiatakarékos és hosszabb élettartamot biztosít a noteszgép akkumulátorról történő működése esetén. Ha normál irodai munkát fog végezni a laptopon két csatlakoztatott külső FullHD monitoron, akkor még egy Core i5 is elég lesz, és nem kell aggódnia a teljesítmény miatt.

Dell Latitude 7480

A többi paraméter teljesen szabványos. A működési memória DDR4 típusú, maximális kapacitása 32 GB, de az irodában 16 GB teljes mértékben elegendő. A meghajtó M.2 típusú, vagy SATA, vagy gyorsabb NVMe, általában 1 TB-ig. A felújított akkumulátor élettartama változhat, de igénybe veheti akár 4,5 órás élettartam garanciánkat, vagy vásárolhat vadonatúj akkumulátort, amely akár 8 órát is kibír, mindig a laptop terhelésétől függően.

Kapcsolódás a dokkolás új módjával

Az előző generációhoz képest a Latitude 7480 megváltoztatta a dokkolási módot. Alulról már nincs hosszú E-portja, hanem USB-C-n keresztül használja a dokkoló állomásokat. Ez az egyetlen kábel biztosítja a notebook tápellátását, valamint az összes adat átvitelét, beleértve a csatlakoztatott külső monitorok képeit is. Nehéz felmérni, hogy melyik változat a jobb dokkoláshoz, akár a régi E-port, akár az új USB-C, mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Mindenesetre a DisplayPort vagy a Thunderbolt verziójú USB-C egy univerzális szabvány, amellyel már minden újabb generációs laptopnál és számítógépnél találkozunk, gyártótól függetlenül.

Dell Latitude 7480

Magának a laptopnak az általános csatlakoztatha­tósága dokkoló állomás nélkül teljesen elegendő a normál használathoz. A ház oldalain 3× USB 3.1, USB-C, HDMI 1.4, RJ-45, kombinált audio port, memóriakártya-olvasó és tápcsatlakozó található. Opcionálisan a notebook SIM-kártya nyílással és biztonsági kártyaolvasóval is felszerelhető. Tehát minden benne van, ami kell, sőt még valami extra is.

Professzionális notebook kedvező áron

A mindössze 1,4 kg-os súlyával a Dell Latitude 7480 utazásra is alkalmas, miközben megtartja a 14" képátlójú kijelzőt, ami elegendő a kényelmes munkavégzéshez. De a laptop még az irodában sem fog eltévedni, ahol egy A dokkolóállomás kényelmes munkát biztosít több külső monitoron. Ha érdekli az időtlen üzleti dizájn, a nagy teljesítmény, a világhírű Dell márka megbízhatósága, a professzionális felújításnak köszönhetően egy új laptop árának töredékéért, fontolja meg a Dell Latitude 7480.

Dell Latitude 7480 laptopok raktáron