Dell Latitude 5590

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Latitude 5590 laptop gyorsan az egyik legnépszerűbb modellé vált a használt laptopok között. A kijelző átlóját tekintve nagy gép, ami 15,6", de az egész váz kellemesen vékony és könnyű.

A Latitude 5590 általában 7. vagy 8. generációs Intel Core processzorokkal van felszerelve, amire érdemes odafigyelni. Csak a 8. generáció támogatja hivatalosan a Windows 11-et, ami egyesek számára döntő lehet a vásárláskor. A laptopban 2 DDR4 RAM foglalat található, amelyek teljes kapacitása legfeljebb 32 GB lehet, és a magasabb generációs CPU-k esetében a memória magasabb frekvencián is működhet. Normál használat során azonban észre sem fogja venni a különbséget a 2133 MHz-es és a 2400 MHz-es sebességek között. Hagyományos 2,5"-os SSD-t is használhatunk meghajtóként, de általában M.2 meghajtót fogunk látni az 5590-ben. A nagyméretű 15,6" kijelző lehet HD vagy gyakrabban Full HD, de ha USB-C dokkolóval és külső monitorokkal használjuk a készüléket, akkor a beépített kijelző felbontása talán nem is számít. A laptop tartalmazhat egy dedikált nVidia GeForce MX130 grafikus kártyát is, amely szép teljesítményt nyújt multimédiás munkához és egyszerűbb játékokhoz. A Dell Latitude 5590 jól el van látva csatlakozókkal, beleértve az USB-C-t, a HDMI-t és még a régi VGA-t is.

Ha az 5590-es sorozat túl drága az Ön céljaihoz, nézze meg az előző generációs Dell Latitude 5580-at. Érdekelheti a magasabb modell is, amely erősebb Dell Latitude 5591 processzorral rendelkezik. További használt laptopok találhatók a használt laptopok részben.

Videó