Dell OptiPlex 3020

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

Az utángyártott Dell OptiPlex 3020-as számítógépek bemutatják a legolcsóbbat az irodai CPU-s PC-k 4.generációjából. Nem arról van szó, hogy kevésbé lennének minőségiek, hanem a Dell csupán gyengébb Intel Pentium és Celeron processzorokkal látja el őket. Természetesen kaphatóak variánsok kétmagú Core i3 és négymagúCore i5 processzorokkal, úgyhogy ezzel a modellel is vásárlók széles köre találhat rá a magáéra.

Ami a számítógépházakat illeti, rendelkezésre áll a térbeli tower a PCIe kártyaés kompakt SFF bővítésének lehetőségével, amelyet könnyen elhelyezhetünk akár a monitor alatt, valamint a legkisebb Micro, amely külső adapterrel csatlakozik és a valóban miniatűr méreteinek köszönhetően a monitor hátuljához is rögzíthetitek, illetve hozzácsavarozhatjátok az asztal aljához stb. Ha olcsó és megbízható irodai vagy akár otthoni számítógépet kerestek, a Dell OptiPlex 3020-as modellek széles kínálatából biztosan választotok.

Videó
Termékek szűrése paraméterek szerint
Processzor
Modell és kivitelezés
Operációs memória
Operációs memóriája tárolókapacitása
Grafikai kártya
Merevlemez
Merevlemez kapacitása
Merevlemez típusa
Portok
Operációs rendszer
Felszerelés
Kiválasztott szűrők törlése