Dell OptiPlex 3020 Micro

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell OptiPlex 3020 egy olcsóbb modell sorozat, mely Micro verziót kínál. Kis méretei és alacsony tömege ellenére egy teljesértékű PC-ről van szó, melynek teljesítménye megegyezik a nagyobb verziókkal, korlátozva csak annyiban van, hogy további alkotóelemekkel nem lehet bővíteni, ezekre a micro szekrényben nincs hely. A tápegység nincs beépítve, ezért a PC-hez külső adapter szükséges, melyet hozzá adunk, mint a PC része. Az OptiPlex 3020 modell sorozat egy alacsonyabb sorozat (3020 – 7020 – 9020 sorozat), mely Inten Pentium vagy Core i3 processzort kínál.

Videó