Dell Precision 5520

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Precision 5520 egy nagy teljesítményű laptop vékony alumíniumvázban. A Dell azzal büszkélkedik, hogy ez a legvékonyabb mobil munkaállomás a piacon. Érdekes kombinációja a professzionális teljesítménynek és a stílusos és funkcionális kialakításnak.

A Precision 5520 6. vagy 7. generációs processzorral érkezik, Core i5, Core i7 vagy mobil Intel Xeon változatban. A Xeon használata egyértelmű jele annak, hogy ez valóban egy munkaállomás. Legfeljebb 32 GB DDR4 RAM memória támogatott, amelyhez 2 bővítőhely van fenntartva. Az M.2 és a hagyományos 2,5" meghajtók kombinálhatók. Természetesen a munkaállomáshoz fontos a dedikált grafikus kártya, ebben az esetben egy professzionális nVidia Quadro M1200 4 GB memóriával. A kijelző képátlója 15,6", és Full HD vagy 4K felbontású lehet. Bár a laptop elég nagy, a billentyűzete nem tartalmaz numerikus részt, ami kár. A csatlakozók között csak 2x USB, USB-C és HDMI található, ami nem sok. Valószínűleg nem tudunk meglenni dokkolóállomás nélkül. Látszik, hogy a vékony kialakítású vázzal kombinált nagy teljesítmény elérése érdekében a Dellnek némi kompromisszumot kellett tennie.

A Dell Precision 5520 olyan szakemberek számára készült, akiknek stílusosan kell bemutatniuk CAD-projektjeiket az ügyfeleknek. Áruházunkban azonban számos más használt laptop is található, amelyek jobban megfelelhetnek Önnek.