Dell Precision 7510

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Precision 7510 notebook egy új generációs mobil munkaállomás, amely igényes 3D grafikai munkához és CAD/CAM projektekhez alkalmas. Elődjéhez képest teljesen áttervezett konstrukciója vékonyabb és modernebb, de megőrzi a robusztusságot és a prémium anyagokat a nagyobb tartósság és a hatékony hűtés érdekében. A teljesítményt 6. generációs processzor és professzionális nVidia Quadro vagy AMD FirePro grafikus kártya biztosítja. A gyors DDR4 memória az M.2 NVMe merevlemezekkel együtt biztosítja, hogy a laptop várjon Önre, fordítva. Ha szilárd és stabil teljesítményre van szüksége kompakt 15,6" kivitelben, válassza a Dell Precision 7510-et.

További információt és képeket a Dell Precision 7510 munkaállomás értékelésében találhat.

Videó