Dell Latitude E6530

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Latitude E6530 laptopok a hatékonyságuk és a minőségi kivitelezés szempontjából specifikusak. A vázat a Tri-Metal védi, a MIL-STD 810G katonai szabvány szerint tesztelték. A merevlemez gumi szigeteléssel van ellátva, hogy megakadályozza a a károsodást a rezgésektől és védje az Ön adatait. Ezenkívül a beépített szabadesés szenzor védi a meghajtót, ha leesik a laptop. A sarkait magnéziumötvözet védi, és a bővített távoli akkumulátorkezelési és BIOS-képességeknek köszönhetően könnyebb kezelni a vállalati környezetben.

Az E6530 a Dell Battery Management Utility hatékony energiaellátásának és energiagazdálkodásának köszönhetően minimális energiafogyasztással rendelkezik. Az Express Charge technológia kb. egy óra alatt 80% -ra tölti fel a laptop akkumulátorát, és az USB Powershare lehetővé teszi különböző eszközök töltését az USB-portról akkor is, ha a laptop alvó üzemmódban van. Ezenkívül a Dell Latitude E modellekhez kompatibilis tartozékokat is használhat a munka hatékonysága érdekében.

A laptopokat Mobile Intel QM77 Express chipset-tel és az Intel Core i3 Quad Core-tól Intel Core i7 quad-ig terjedő többmagos processzorok egyikével forgalmazzuk.A képmegjelenítés alapja az Intel HD Graphics 3000 grafikai chip, amely egyes modelleken Core i3 vagy magasabb modelleknél az Intel HD 4000 grafikával rendelkezik. Az 1 GB GDDR5 memóriával rendelkező nVidia NVS 5200M grafikai kártyával is kapható. A 15,6" kijelzővel a laptopok méretei 38,4 cm x 3,4 cm x 25,8 cm, és a tömegük 2,44 kg akkumulátorral együtt. Az antireflex kijelző 1366x768 - 1920x1080 felbontást kínál a modell alapján.

Nagyobb teljesítményt kínálhat a Dell Latitude E6540 következő generációja. A14" modell, a Dell Latitude E6430 is érdekelheti. További használt laptopok találhatók a használt laptopok részben.

Bővebben

Videó