Dell OptiPlex 790

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 690 0477 telefonszámon vagy az info@technimax.hu e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell OptiPlex 790 Mini-Tower, Desktop, Small Form Factor és az új Ultra Small Form Factoris kivitelezésben megbízható és mindennapi gépet kereső felhasználók számára készültek. A Dell bevált márka és kiváló ár teljesítmény aránya a megfelelő megoldás az Ön vállalkozásának. Az USFF kialakítás és az univerzális állvány segítségével az OptiPlex 790 biztonságosan csatlakoztatható a monitor hátuljához, ami különösen alkalmas, hogy helyet spóroljon. Ezenkívül a számítógépeket környezetbarát módon alacsonyabb energiafogyasztás betartásával fejlesztették ki, amelyet a Dell Energy Smart segít. Opcionális Dell Data Protection kritikus adatvédelmi megoldások is rendelkezésre állnak.


Dell OptiPlex 790 animace Dell OptiPlex 790 srovnání A számítógép Intel Q65 Express chipset tartalmaz, és Intel Core i3 -tól és Intel Core i7 ig terjedő processzorok egyikével kínáljuk. A gyors DDR3 RAM operációs memória hozzájárul a zökkenőmentes működéshez és gyors reakcióidőhöz. További információk megtalálhatók a gyártó hivatalos honlapján.

Ha az OptiPlex 790-es sorozat nem megfelelő az Ön számára, kereshet nagyobb teljesítményű Dell OptiPlex 7010-et. Érdekelheti az olcsóbb Dell OptiPlex 780 is. További minőségi, használt számítógépeket talál a Használt számítógépek részben.

Bővebben