Dell OptiPlex 780

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell OptiPlex 780 alapvetően egy újított Optiplex 755 vagy 760 modell. De ez a változtatás nem kozmetikai változtatás. A Dell új generációs asztali gépeket hozott létre, amelyek számos különböző funkcióval rendelkeznek. Az új Intel Q45 Express chipset-et telepítette, és újabb típusú memóriamodulokat használt, a DDR3-at, amely a sebességet, növelte, de az árat csökkentette. Ez megkönnyíti a 16 GB-os nagyobb RAM kapacitás elérését az eredeti 8 GB-hoz képest.

Az OptiPlex 780 sokféle processzorral van felszerelve, nevezetesen az Intel Core 2 Duo, Quad, Pentium Dual Core, Celeron. Kínálatunkban leggyakrabban a Core 2 Duo processzorral találkozhatnak.

Jól megtervezett kialakítása és kiváló szerkezete miatt a gépház kialakítása megegyezett a régebbi OptiPlex 755 és 760 modellekkel.

A kivétel azonban az a USFF, ahol a Dell már egy teljesen új koncepciót vezetett be, amelyet használt már a többi szériában is, egészen az OptiPlex 960 modellig. Ennek egyik oka az volt, hogy egy olyan tápegységet integráltak, amely hasonló lenne a régebbi modellű laptopokhoz, vagyis gépen kívül. A Dell OptiPlex 780 USFF-nél a tápegység teljesen beépült a gépházba Ez kivételes megoldást hoz létre, amely egyesíti a nagy teljesítményt és a variabilitás, nagyon kicsi tömeggel és méretekkel.

Ezen okok miatt ez a termék a forgalmazási hálózatunk egyik legkeresettebb asztali számítógépe.

A Dell OptiPlex 780 egyben az egyik legmegbízhatóbb asztali gépünk, így a terméket vásárló ügyfelek túlnyomó többsége ugyanazt a modellt igényli a következő vásárlásnál.

A Dell OptiPlex 780 ajánlott mindenkinek, aki olcsó irodai munkaállomást keres, miközben az elkövetkező években sima és zökkenőmentes működést szeretne. Alternatívaként kínáljuk az olcsóbb OptiPlex 755-öt vagy az újabb és erősebb OptiPlex 790-et, amely már magában foglalja a Core i5 processzorokat.

Bővebben