Dell Precision 7710

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

Dell Precision 7710 mobil munkaállomás nagy méretű 17,3 hüvelykes laptop, amely a legigényesebb használatra lett kialakítva 3D-s grafikával és CAD-vel. A robusztus szerkezete átlagon felüli ellenállást biztosít és hatékony hűtést, tehát a notebook nem melegszik túl, még hosszantartartó nagy teljesítmény során sem. Nem hiányozhat a négy magos Core i7 vagy a mobil Xeon processzor és az ehhez kialakított professzionális grafikus kártya Quadro vagy FirePro. A RAM memória DDR4 típusú és 3 M.2 típusú támogatott merevlemez. A nagy 17,3 hüvelykes képernyő rendelkezhet FHD vagy akár UHD 3840x2160 felbontással. Ha nagy, stabil teljesítményre van szüksége igényes használat során, a Dell Precision 7710-re nyugodtan számíthat.

További információt és képeket a Dell Precision 7710 munkaállomás értékelésében találhat.

Videó