Dell Precision T7500

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Precision T7500 széria halk működés közben, de nagy teljesítményű. IPS monitorral kombinálva ideális választás az igényes videó és grafikai munkákhoz. A következő generációs Intel Xeon processzorok Intel QuickPath technológiával biztosítják, hogy a számítástechnikai teljesítménynek ne legyen hiánya. A fejlett technológiáknak köszönhetően a processzor nem hevül túl az Intel Turbo módban sem, ami növeli az alkalmazások teljesítményét, amelyek egy magot és több magot használnak. A Dell által kifejlesztett ventilátorok hatékony hűtést biztosítanak minimális zaj mellett, még maximális terhelés esetén is. Még a hatalmas teljesítményének ellenére a gép környezetbarát, és megszerezte az ENERGY STAR 5.0 minősítést az energiagazdálkodás terén.

A számítógépek Intel 5520 chipset-tel és Intel Xeon Quad szériájú processzorral rendelkeznek egészen azIntel Xeon Hexa-széria egyikével. A gyors operációs memória bővíthető egy 192 GB-os, egy további kártyával. A gép két PCI Express x16 videokártya-foglalattal rendelkezik, és leggyakrabban NVIDIA Quadro vagy ATI FirePro kártyákkal szállítjuk. Tartalmaz egy optikai DVD vagy Blu-ray meghajtót is. A számítógép méretei és egyéb hasznos információk megtalálhatók a gyártó hivatalos honlapján.

Ha a Dell Precision T7500 sorozat drága az Ön számára, akkor megnézheti az olcsóbb Dell Precision T3500 készüléket. Az Intel Xeon Hexa processzorokkal rendelkező egyéb modellek is érdekelhetik. További használt számítógépek találhatók ra Használt számítógépek részben

Bővebben

.