Dell Precision T3500

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

Ez a név a rendkívül sikeres Dell Precision T3400 utódját takarja, amely saját idejében a korszerűsített munkaállomások értékesítésében domináns volt és kétmagos, négymagos és hatmagos processzorokkal rendelhető. Az újabb Precision T3500 széria már tartalmaz XEON 3500 és 5500 szériájú processzorokat, amelyek magasabb referenciaértékekkel, DDR3 memóriával és még sok más fejlesztéssel rendelkeznek.

Belül és kívül

A Precision T3500 gépház első pillantásra megegyezik a régebbi modellel, de sok fejlesztésen ment át. A processzoron kívül itt talál Intel X58 chipset-et és az nVidia Quadro FX 4800, 3800, 1800, 580, NVS295 vagy ATI FirePro V8700, 5700 és V3750 grafikai kártyákat duális megjelenítés segítségével több, mint egy monitoron.

Irány

A Dell Precision T3500 a grafikai vagy video szerkesztés iránt érdeklődő felhasználók számára készült. A Dell dolgozott a gép ISV tanúsítványán a CATIA, a Pro ENGINEER, az NX, az Inventor, az One Space, a MasterCAM, az ANSYS, a Patran, a 3D Studio Max, a LightWave 3D stb. alkalmazásokhoz. Az nVidia Quadro és AMD FirePro grafikai kártyáknak köszönhetően alkalmas komplex 3D projektekhez.

Szerkezet

Az erős 44 x 17 x 47 cm-es fém gépház függőlegesen (tower) és vízszintesen (desktop) is használható. A gép össztömege 18 kg-ra emelkedett, ami főként a szilárd és kidolgozott kialakításnak köszönhető, sok kamrával és szellőzőnyílással.

Forgalmazás

A T3500-at már 2013 óta szállítjuk a piacra, amikor ez a széria is nagy népszerűségre tett szert ügyfeleknél. Elkezdtük a rendkívül keresett modell szállítását egy hatmagos processzorral rendelkező változatban, és közel ezer darab ilyen Precisiont adtunk el. Az ügyfelek óriási érdeklődése arra késztetett bennünket, hogy ezt a modellt raktáron tartsuk, és elegendő tartalék alkatrészt tartsunk raktáron a lehetséges garanciális vagy garancia utáni javításokhoz.

Meghibásodás

A Dell Precision T3500 meghibásodása 0,5% körül mozog, és általában a merevlemez vagy a RAM hibáira korlátozódik. Ez nagyon jó hír az összes gép tulajdonosának. A merevlemez-biztonsági mentés (feltételezve a biztonsági mentéseket) és a RAM könnyen cserélhető kedvező áron, ami nem érvényes a Precision T5500 és a T7500 szériára.

Miért precision?

Sok ügyfél megkérdezi, hogy miért nem vásároljon egy átlagos és megbízható OptiPlex irodai számítógépet, és invesztáljon a Precisionba. A válasz egyszerű. Erőteljes grafikus kártya, kifinomult és jobb hűtésű case, gyorsabb processzorok, több RAID-csatlakoztatott merevlemez használata, nagyobb kapacitás beépítése RAM, HDD és az egész rendszer bővíthetősége erősebb teljesítményű tápegységgel.

Bővebben

Videó
youtube_tp29Va2s6cE