Dell Latitude E5250

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Latitude E5250 mini notebook az 5. generációs Intel Core processzorok teljesítményét kínálja kis testben, 12,5" kijelzővel. Ritkán a 4. generációs CPU-val is találkozhatunk. A notebook alkalmas mindennapi irodai és otthoni használatra. Kis méretével és 1,6 kg könnyű súlyával kényelmes utazni vele, míg az irodában elhelyezheti a dokkolóállomásra és külső monitorokon dolgozhat anélkül, hogy korlátozná Önt a kis kijelző. A gazdaságos processzoroknak és a DDR3L RAM-nak köszönhetően hosszabb ideig kitart az akkumulátor. A hálózati adapter csak 65 W-ot igényel, így még ez is kicsi és könnyen hordozható. Ha gyakran utazik laptopjával, a Dell Latitude E5250 nem fog csalódást okozni.

Ha az E5250 sorozat nem felel meg a céloknak, akkor nézze meg az újabb generációt, a Dell Latitude E5270-et. Érdekelheti az előző generáció 14 hüvelykes modellje, a Dell Latitude E5440 is. További használt laptopok találhatók a használt laptopok részben.

Videó