Dell Latitude E6230

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Latitude E6230 laptopok kiemelkednek a mobilitásukkal és az első osztályú kivitelezéssel. A vázat a Tri-Metal védi, a MIL-STD 810G katonai szabvány szerint tesztelték. A merevlemez gumiszigeteléssel van ellátva, hogy megakadályozza a károsodást a rezgésektől és védje az Ön adatait. Ezenkívül a beépített szabadesés szenzor védi a meghajtót, ha leesik a laptop. Ezért nem kell túlságosan aggódnia a laptop mechanikai sérülései miatt.

További információért tekintse meg a Dell Latitude E6230 mini laptop recenzióját.

A laptopok Mobile Intel QM77 Express chipset-tel és harmadik generációs többmagos processzorral kerültek pultra, az Intel Core i3-tól az Intel Core i7-ig terjedő processzorok egyikével. A képmegjelenítés alapja az Intel HD Graphics 3000 grafikus chip, amely egyes modelleken Core i3 vagy a magasabb modelleknél Intel HD 4000 grafikával rendelkezik. A 12,5"kijelzővel a laptopok nagyon szépek, 30,9 cm x 2,4 cm x 22,6 cm méretűek és csak 1,38 kg a tömegük akkumulátorral együtt. Az antireflex bevonat 1366x768 felbontást kínál.

Ha az E6230 sorozat túl drága az Ön céljaira, akkor megnézheti az előző generációs Dell Latitude E6220 olcsóbb laptopját. A 14" modell, a Latitude E6430 is érdekelheti. További használt laptopokat talál a használt laptopok részben.

Bővebben"