Dell Precision M4700

Az adott keresésnek nem felel meg semmilyen termék.

Próbáljon választani a katalógusból.

A kiváló minőségű A+ megfelelően felújított és elegendő mennyiségben elérhető technika biztosítása nem könnyű feladat. Minden nap dolgozunk azon, hogy az Önök számára biztosítsuk a termékeket, és éppen azért helyeztük magasra a színvonalat, mivel az ilyen termékek kategóriája átmenetileg nem elérhető.

Ha nem sikerült választania, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a +36 1 445 0735 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen, köszönjük.

Nincs termék

A Dell Precision M4700 laptopok professzionális és extrém grafikai és számítástechnikai teljesítményt nyújtanak. Ha egy asztali számítógép teljesítményével rendelkező igazán kitűnő mobil munkaállomásra van szüksége, ez a széria csak az Ön számára készült.

A dokkoló állomás segítségével legfeljebb négy monitort csatlakoztathat a laptopjához a teljes értékű munka érdekében. Emellett a Dell Precision M4700 modellek kompatibilisek a Dell Latitude E szériájú tartozékokkal. Az NVIDIA Optimus grafikai teljesítmény irányítás és az intelligens módváltás esetén azonban biztonságosan dolgozhat a laptopjával, anélkül, hogy aggódnia kellene az akkumulátor miatt. Ezenkívül bővíthető egy választható modul segítségével tartalék akkumulátorral , és az Express Charge technológiának köszönhetően kapacitásának 80% -ára feltölti az akkumulátort 60 perc alatt. A laptop váza elegáns, professzionális alumínium- és magnéziumötvözetből. Az adatok biztonságát a mechanikai sérülésektől egy szabadesés érzékelő védi, amely megvédi a meghajtót, ha elhagyja a laptopot. Ezenkívül a gépet MIL-STD 810G katonai szabvány alapján tesztelik. A komponensek élettartamát a csendes kettős ventilátorokis növelik, amelyek hatékonyan megakadályozzák a túlmelegedést.

A laptopok Mobile Intel QM77 Express chipset-tel és harmadik generációs többmagos processzorral kerültek pultra, az Intel Core i5 vagy az Intel Core i7 szériából akár Quad Extreme Editionben változatban is. A képmegjelenítést a fejlett NVIDIA Quadro K1000M professzionális grafikai kártya vagy az NVIDIA Quadro K2000M 2 GB-os saját memóriával, vagy az AMD FirePro M4000 Mobility Pro 1 GB GDDR5 memóriával támogatja. A 15,6" kijelzővel a laptopok 37,6 cm x 3,6 cm x 25,6 cm-esek, és tömegük 2,87 kg, beleértve az akkumulátort is. A kijelző 1366x768 vagy Full HD 1920x1080 UltraSharp felbontást kínál a modelltől függően. A készülék optikai DVD vagy Blu-ray meghajtóval, a szükséges vezeték nélküli kapcsolattal és nagy számú csatlakozóval rendelkezik.

Ha az M4700 túl drága az Ön céljaira, akkor megnézheti az előző generáció olcsóbb laptopját, a Dell Precision M4600 készüléket. Érdekelheti Önt egy erősebb 17 "-os modell, a Dell Precision M6700. A használt laptopok megtalálhatók a használt laptopok részben.

Bővebben

Videó